‘Kızım sözümü dinlemeyince ayakkabılarını şömineye atıp yaktım!’

İlki 1984 senesinde çekilen, James Cameron imzalı Terminatör serisiyle hafızalarda yer eden 76 yaşındaki Arnold Schwarzenegger, geçtiğimiz gün Jimmy Kimmel Live programına misafir oldu.

Yeni şahsi gelişim kitabı ‘Be Useful’ın tanıtımını yapan aktör, evlatları küçükken onlara karşı sert bir baba bulunduğunu itiraf etti.

“AMERİKAN STANDARTLARINA GÖRE KATIYDIM”

“Benim yetişme tarzıma göre ben yumuşak başlıydım. Ama galiba Amerikan standartlarına göre büyük ihtimalle katıydım. Çocuklarım kendi tuvaletlerini ve duşlarını temizler, kendi yataklarını yaparlardı” dedi ve ekledi:

Sanırım çocuklarımın en oldukça gündeme getirmiş olduğu şey, örnek olarak oğlumun yatağını yapmamasıydı. Yatağını dadısına yaptırırdı ki aslında bu yasaktı. Bir keresinde içeri girdim ve döşek oldukça muntazam yapılmıştı.

“YATAĞI HAVUZA ATTIM”

“‘Patrick, bunu sen mi yaptın?’ diye sordum. O da ‘Hayır, ben yapmadım’ dedi. Ben de kapıları açtım ve yatağı ve balkondan aşağıya yüzme havuzuna attım.”

Schwarzenegger, Katherine’i ayakkabılarını kaldırması için uyardığını, kızının bunu kabul etmemesi üstüne ise ayakkabılarını şömineye atıp yaktığını da açıkladı.

BEŞ ÇOCUĞU VAR

Arnold’un eski eşi 67 yaşındaki Maria Shriver’dan 33 yaşlarında Katherine, 31 yaşlarında Christina, 30 yaşlarında Patrick ve 26 yaşlarında Christopher isminde evlatları var. Ünlü ismin bir devre evinde çalışan yardımcısı Mildred Baena ile yaşamış olduğu yasak aşktan Joseph isimli bir oğlu daha bulunuyor.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort