Komşusunun baltalı saldırısına uğrayan polis yaralandı

İddiaya göre, önceki gün Yazlık Mahallesi’nde ikamet eden A.A. ile komşusu polis memuru M.A.G. içinde gürültü sebebiyle münakaşa çıktı. Tartışmanın büyümesi üstüne A.A. aracından almış olduğu baltayla polis memuru M.A.G’ye saldırdı.

Çevredekilerin araya girmesiyle sona eren dövüşte ayak bileğinden vurulan polis memuru hastaneye kaldırıldı. Ayağına 6 dikiş atılan polis memuru, tedavisinin sonrasında taburcu edildi.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli denetim şartıyla özgür bırakıldı.

– “Yeni ev arayışına başladık”

Polis memurunun eşi Dilek G, gazetecilere, giriş katta bulunan evlerinin önüne bankların konulması kararı gürültü sebebiyle daha önceden komşularıyla problem yaşadıklarını söyledi.

Dilek G, saldırganın özgür bırakılmasıyla ruhsal olarak güçlük yaşadıklarını dile getirerek, “Eşime ve çocuklarıma zarar gelecek psikolojisiyle yaşar oldum. Yolda tek başıma yürüyemez hale geldim. Bunları yeniden bir daha yaşamamak için yeni ev arayışına başladık.” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort