Konuşanlar 115. Bölüm Full İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Youtube İzle, Konuşanlar Bilet

Çok sayıda izleyicinin merakla beklediği Konuşanlar yeni bölüm geldi. Her hafta Youtube üzerinden yeni bölüm tanıtımı yapan Hasan Can Kaya Konuşanlar efsanesine bir bölüm daha ekledi. Konuşanlar 115. bölüm araştırmasına başlayan izleyicilere yeni bölüm alarmı verildi. Her hafta birbirinden komik yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Konuşanlar güldürüsü 115. bölüm haberimizde. Videoları milyonlarca kez izlenen Hasan Can Kaya Konuşanlar 115. bölümde belediye başkan adayı muhabbetinde kahkaha sesleri yükseldi. İşte Konuşanlar 115. bölüm full izleme ekranı..

KONUŞANLAR 115. BÖLÜM FULL İZLE

Herkesi gülmekten kırıp geçiren Hasan Can Kaya yeni bölüm için kolları sıvadı Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya Konuşanlar güldürüsü yeni bölüm alarmı çaldı. Her hafta yeni bölüm yayınlayan güldürü ustasının muhabbetini sevenler salondaki yerini aldı. Azize, Mihriban, Salih ve Çağla’nın anlattığı en komik hikayeler Hasan Can Kaya’nın esprileriyle buluşunca olanlar oldu. “10 milyon Dolar verseler iğrençlik konusunda ne kadar ileri gidebilirsin” sorusunu Konuşanlar ekibine yönelten Hasan Can’ın aldığı cevap herkesi kırdı geçirdi. Hasan Can Kaya 115. bölüm yayınlandı. Şimdi sizde Konuşanlar yayınını Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den izleyebilirsiniz. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 115. bölüm..

KONUŞANLAR 115. BÖLÜM TANITIMI İÇİN TIKLAYIN

HASAN CAN KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Aralık 1989 İstanbul Güngören doğumlu Hasan Can Kaya öğrenim hayatında yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen bir öğrenci oldu. Liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini tiyatrodan yana seçti. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HASAN CAN KAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort