Konya’da 4 katlı bir binada yangın çıktı!

Konya’nın Kulu ilçesinde 4. kattan oluşan bir binanın 1. katındaki dairede çıkan yangında 1 şahıs yaralanırken, 2 şahıs de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Yangın, dün saat 19.00 sıralarında Camikebir Mahallesi Merkez İlkokulun bitişindeki 4 kattan oluşan apartmanın 1. katında çıktı. Edinilen bilgiye göre, M.A.’ya ait 4 kattan oluşan binanın 1. katında kiracı olan yabancı uyruklu M.H.F.’ın (54) ikamet etmiş olduğu dairede hemen hemen belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Çıkan yangın aniden odada bulunan eşyalara sıçradı. Diğer odadan dumanların geldiğini ayrım eden M.HF. yangına müdahale etmek isterken, eriyen kauçuk ve naylonların üstüne basarak yaralandı.

Evde bulunan M.E. İ. (46) ve A.B.U. (46) de, evde yanmaya başlayan eşyaları dışarıya atarak yangına müdahale etmeye çalıştı. Yangını gören çevredeki vatandaşların suç duyurusu üstüne vaka yerine itfaiye, sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangında dumandan etkilenen M.E.İ., A.B.U ile ayağı yanan M.H.F. sıhhat ekipleri tarafınca ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi dibine alındı. Apartmanda ikamet eden öteki daire sahipleri ise dumandan etkilenmemek için çatıya çıkarak tedbir aldı. Yangın itfaiyenin yapmış olduğu soğutma çalışmalarının sonrasında tamamiyle söndürüldü. Yangın çıkış nedeninin prize takılı ütü ya da su ısıtıcından çıkmış olabileceği düşünülüyor.
Yangınla alakalı tahkîkat başlatıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort