KORTEJLE BAŞLADI, KONSERLE DEVAM ETTİ

Bu sene 32’incisi düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüşün sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda Ünlü Sanatçı Melike Şahin sahne aldı.

Festivalin açılışında konuşan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, “1987’den beri süren festivallerin bu sene 32’ncisini gerçekleştiriyoruz. Sanatın, kültürün, bu sene sporun da olduğu oldukça hoş bir festival etkinliği düzenledik. Birbirinden mühim sanatçılar milli düzeyde 4 gün süresince bizlerle olacaklar. 4 buçuk yıldır Bandırma’nın Belediye Başkanı olarak sizlere layık olmak için elimden geleni yapıyorum ve en adaletli, en saydam hizmet için çalışıyorum. Verdiğim sözlerin yüzde 85’ini tuttum. Tutmaya da devam edeceğim. Bandırma gençliğin, kültürün, sanatın, turizmin şehri. 4 gün süresince Bandırma’nın gençliğine, dinamizmine yakışacak şekilde hep birlikte eğleneceğiz. Sizlerle birlikte olduğum, hizmet ettiğim ve bu onuru bana yaşattığınız için oldukça teşekkür ediyorum. Hepinizi oldukça seviyorum.” dedi.
Bu sene 32’ncisi düzenlenen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nin açılışında Ünlü Sanatçı Melike Şahin sahne alarak Bandırmalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Son zamanın tanınmış yıldızlarından Diva Bebe lakaplı sanatçı Melike Şahin, Bandırma Cumhuriyet Meydan’ında verdiği konserde rüzgar gibi esti.
Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali’nde dev konser serisinin ilk gününde Pop müziğinin sevilen adı Melike Şahin Bandırmalılarla buluştu. Yaklaşık 8 bin kişinin izlediği konserde sanatçı, inanılmaz sahne şovu ve eşi benzeri olmayan vokal yeteneği ile çarpıcı bir performans sergiledi.
Hayranlarının, müzik endüstrisindeki en ümit verici genç yıldızlardan birini seyretmek için bir araya gelmesiyle gece coşku verici bir atmosferle başladı. Melike Şahin’in duygulu sesi ve ilgi cazibeli sahne duruşu, sahneye çıkmış olduğu andan itibaren izleyenleri adeta büyüledi. Ünlü sanatçıya üç şarkıdan sonrasında Bandırma Belediyesi Tolga Tosun, katılım gösterdiği için çiçek takdim etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort