KPSS ÖABT 2023 kapılar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT son giriş saati kaç?

Kpss ÖABT 2023 kapılar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? Sorusu, 6 Ağustos tarihinde uygulanacak olan imtihan hakkındaki bilgileri araştırmakta olan adaylar başta olmak suretiyle çoğu şahıs tarafınca merak ediliyor ve arama motorları üstünde sorgulatılıyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik meydana getirecek olan adayların katılmış olduğu sınava dair detaylar merak edilmekte. Peki, KPSS ÖABT 2023 kapılar kaçta kapanıyor, kaçta açılıyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT son giriş saati kaç?

KPSS ÖABT 2023 KAPILAR KAÇTA KAPANIYOR, KAÇTA AÇILIYOR?

6 Ağustos tarihinde uygulanacak olan ÖABT imtihanı saat 10.15’te başlayacak. ÖSYM resmi web sitesinde yer almakta olan bilgilendirme içinde şu ifadeler yer alıyor.

“6 Ağustos 2023 tarihinde uygulanacak olan 2023-KPSS-ÖABT sınavında adaylar, sabah oturumu için saat 10.00’dan sonra, öğleden sonrasında oturumu için ise saat 14.30’dan sonrasında imtihan binalarına alınmayacaktır.” Buna göre sabah son giriş saati 10.00, öğleden sonrasında imtihanı için 14.30’dan sonrasında imtihan binalarına girişler kapatılacak.

Emir Ceran

ÖABT KPSS Gündem Eğitim Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort