KPSS ÖABT saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT kaç dakika sürecek, kaç soru?

Kpss ÖABT saat kaçta başlıyor ve bitiyor? Sorusu, 6 Ağustos tarihinde uygulanacak olan sınavın yaklaşması ile beraber gündeme geliyor ve gündemdeki yerini koruyor. Farklı türden soruların yer aldığını bu imtihan ile alakalı araştırmalar sürüyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik meydana getirecek olan adayların katılmış olduğu sınava dair detaylar merak edilmekte. Peki, KPSS ÖABT saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Ağustos KPSS ÖABT kaç dakika sürecek, kaç soru?

KPSS ÖABT SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

6 Ağustos tarihinde uygulanacak olan ÖABT imtihanı saat 10.15’te başlamış olacak ve 12.45’te sona erecek. Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) 75 sorudan oluşmaktadır ve sınava katılan adaylara imtihan için verilen süre 120 dakikadır.

6 AĞUSTOS KPSS ÖABT KAÇ DAKİKA SÜRECEK, KAÇ SORU?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan eğitim kurumlarında kadrolu olarak öğretmenlik yapmak isteyen bütün adayların girmesi ihtiyaç duyulan KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) bu sene 6 Ağustos’ta düzenlenecek. Sınıf Öğretmenliği ve Yabancı Dil (İngilizce) alanlarında alan bilgisi ile alakalı 45 soru, alan eğitimi ile alakalı 30 soru; öteki bütün alanlarda ise alan bilgisi ile alakalı 60 soru, alan eğitimi ile alakalı 15 soru sorulacaktır.

Emir Ceran

Ösym ÖABT KPSS Gündem Eğitim Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort