Küçükçekmece E5’te kamyonet devrildi! Yol kapandı

Küçükçekmece Sefaköy D-100 Karayolu yanyolda bir kamyonet devrildi. Kamyonetteki çuvallar yola saçılırken şoför ise yaralandı. Kaza sebebiyle yol trafiğe kapatıldı, trafik aksıyor.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Küçükçekmece E5 Karayolu Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, E5 Karayolu üstünde Ali Güngördü yönetimindeki 35 ANC 982 plakalı kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi kararı demir bariyerlere çarparak yola devrilmişti.

Kazada vurulan ve hastaneye kaldırılan şoför Güngördü ile yanısıra bulunan ve kimliği öğrenilemeyen kişinin tedavisinin devam etmiş olduğu öğrenildi.

E5 Karayolu yan yol Edirne istikameti aşağı yukarı 2 saat trafiğe tamamiyle kapatıldı. Çevre güvenliğinin sonrasında kamyonetin kaldırılması için cazibeli sevk edildi. Belediye ekiplerinin araçta kalan malzemeleri boşaltmasının ardından araç yoldan kaldırıldı. Kumaşlar ise diğer araca yüklenirken, aşağı yukarı 2 saat kapalı kalan yol trafiğe açıldı. Kaza sebebiyle trafiğin Yenibosna’ya kadar uzadığı görüldü.

Kaza hakkında başlatılan araştırma sürüyor.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort