Kulüp 2. sezon fragmanı yayınlandı mı? Kulüp yeni sezon ne zaman?

Netflix’te gösterilen Kulüp dizisinden 2. sürem müjdesi geldi. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Barış Arduç ve Fırat Tanış gibi adların olduğu Kulüp dizisinin 2. sürem fragmanı yayınlandı. Peki, Kulüp 2. sürem fragmanı gösterildi mı? Kulüp yeni sürem ne zaman?

1950″lerin kozmopolit İstanbul’unda Musevi bir annenin seneler sonrasında kavuştuğu asi kızıyla tekrar bağ kurma öyküsünü özetleyen Kulüp dizisinin yeni sürem tanıtımı yayınlandı. “Kulüp İstanbul kapılarını tekrar açıyor.” mesajıyla paylaşılan duyuruda 2. sürem zamanı paylaşıldı.

KULÜP 2. SEZON NE ZAMAN?

Kulüp 2. sürem 15 Eylül’de Netflix’te seyircisiyle buluşacak.

KULÜP KONUSU NEDİR?

Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en mühim gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda’nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir.

Kızı ile içinde hoş bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel’i Pera’nın belalısı olan Fıstık İsmet’ten uzak tutmak için çabalar.

Matilda bunun yanı sıra patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim’in egoları ile de boğuşmaya çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama değişik bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort