KURBANLIK HAYVANI ÇALANLARI JASAT YAKALADI

Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde yaşayan Ş.A.’ya ait hayvan damından kurbanda kesmek için beslediği büyükbaş hayvan kimliği belirsiz kişilerce çalındı. Bigadiç İlçe Jandarma Komutanlığı vakayla alakalı hususi takım kurarak yapmış olduğu çalışmalara sonra kurbanlık hayvanı bularak sahibine teslim etti.
Meydana gelen hırsızlık vakasının aydınlatılmasına yönelik Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) hususi bir takım oluşturuldu. Oluşturulan hususi takım tarafınca meydana getirilen hassas ve detaylı araştırmalar neticesinde, çalınan büyükbaş hayvanın gece vakti bir kamyonete yüklenerek götürülmüş olduğu belirleme edildi. Yapılan takip neticesinde bahse mevzu çalınan hayvan Ü.Y. adlı şüphelinin ikametinde ele geçirildi. Hırsızlık vakasını gerçekleştiren Ü.Y., Y.Ö. ve M.A. adlı şüpheliler, meydana getirilen operasyon ile yakalanarak haklarında adli prosedür yapılmış oldu ve çalınan hayvan da sahibine teslim edildi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, repertuvar bölgesinde hırsızlık olaylarının önlenmesi hızlıca aydınlatılması, suçlularının yakalanarak adli makamlara sevk edilmesi için azim ve kararlılıkla faaliyetlerine devam etmiş olduğu belirtildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort