Kürşat Ayvatoğlu kimdir? – Elips Haber

Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Kürşat Ayvatoğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Kürşat Ayvatoğlu kimdir? Kürşat Ayvatoğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Kürşat Ayvatoğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Kürşat Ayvatoğlu kimdir?

1993 senesinde Kastamonu doğumlu olan Kürşat Ayvatoğlu, ilk ve ortaokulu ailesinin bulunmuş olduğu mahallede okudu.

Liseyi Kastamonu MardinLife Endüstri Meslek Lisesinde okuyan Kürşat Ayvatoğlu daha sonrasında üniversiteyi İzmir’de okudu.

Kastamonu Kültür ve Sosyal işler müdüru şeklinde de çalışan Kürşat Ayvatoğlu’nun babası İrfan Ayvatoğlu da Kastamonu Köy Hizmetlerinden emekli oldu.

İşçi bir babanın oğlu olarak lüks yaşam içerisinde sefa devam eden ve iki adet lüks jip sahibi olan Kürşat Ayvatoğlu’nun iyi mi bu paraları kazanılmış olduğu da merak mevzusu oldu.

Ayvatoğlu, ifadesinde görüntülerin toplumsal medyada yayınlanmasının sonrasında parti görevlerinden çekilme ettiğini söyledi. Bu işten ayda 3 bin lira kazandığını ifadesinde özetleyen Ayvatoğlu, web üstünden araba alım ve satım işinden ise 30 bin TL gelir elde ettiğini söyledi.


Fatih Dokgöz kimdir?

Ayvatoğlu’nun uyuşturucu görüntülerine dair söyledikleri ise toplumsal medyanın gündemine damga vurdu. Söz mevzusu görüntüde uyuşturucu kullanmadığını öne devam eden Ayvatoğlu, “Bu madde pudra şekeridir. Biz bazı durumlarda arkadaş ortamında yabancı müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuşuz gibi yaparak eğleniyorduk. Bazen burundan sanki kokain çeker gibi bazı durumlarda de esrarlı sigara içer gibi yapmış olduğumuz şakalar vardır. Ancak bugüne dek yapmış olduğum bu şekildeki şakaları mutlaka videoya çekmedik. Zaten bu görüntünün de benim haberim olmadan çekilmiş olduğu aşikârdır. Kesinlikle hayatım süresince kokain maddesi kullanmadım” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort