Levon Bağış Kimdir? Levon Bağış Nereli ve Kaç Yaşında?

Türk gastronomi dünyasının mühim isimlerinden biri olarak tanınmış Levon Bağış, hem şarap hem de mutfak sanatları hikayelerinde uzmanlaşmış bir isimdir. Kavaklıdere Şarapları’nın içeriğinde hayata geçirdiği Kav Butikler ile şarap kültürünün yayılmasına mühim katkılarda bulunan Bağış, bunun yanı sıra eğitimciliği, köşe yazarlığı ve gastronomi alanında yapmış olduğu çalışmalarla gastronomi dünyasında kendine has bir yer edinmiştir. Peki, Levon Bağış kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, bu mühim gastronomi adı ile ilgili merak edilenler.

Levon Bağış, Türkiye’nin ilk zincir şarap butikleri olan Kav Butikler’in kuruluşunu gerçekleştirmiş bir girişimcidir. Kav Butikler, şarap tutkunlarına geniş bir şarap yelpazesi sunarak şarap kültürünün yayılmasına katkı sağlamıştır. Levon Bağış, Kavaklıdere Şarapları içeriğinde de Pazarlama Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş ve şarap sektöründe tecrübe kazanmıştır.

Ayrıca, Levon Bağış 2009-2010 ders senesinde Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünde konuk tedris görevlisi olarak dersler vermiştir. Gastronomi alanında öğrencilere malumat aktarmış ve eğitim vermiştir.

Levon Bağış, gastronomi ve şarap hikayelerinde yazılarıyla da tanınır. Karaf Dergisi ve FEED dergisinde makaleleri yayımlanmış olan Bağış, bunun yanı sıra Kuruyemiş Ansiklopedisi’nin de madde yazarıdır.

Son olarak, Levon Bağış 2015 yılından itibaren Mutfak Sanatları Akademisi’nde şarap eğitimleri vermektedir ve AGOS Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmaktadır. Bu şekilde, şarap kültürünün yaygınlaşmasına ve gastronomi alanında bilinçlenmeye katkı sağlamaktadır.

Yeşil Vadinin Kızı Mahinur kaç yaşlarında kim? Yeşil Vadinin Kızı Mahinur diziden niçin ayrıldı?

Yeşil Vadinin Kızı Mahinur kaç yaşlarında kim? Yeşil Vadinin Kızı Mahinur diziden niçin ayrıldı?

Levon Bağış’ın Nereli ve Kaç Yaşında Olduğu

Levon Bağış, İstanbul’da doğmuş ve büyümüştür. Ancak yaşını belirtmek için net bir bilgiye ulaşılamamıştır. Bu nedenle Levon Bağış’ın kaç yaşlarında olduğu konusu ile ilgili net bir malumat mevcut değildir. Ayrıca, Levon Bağış’ın nereli olduğu ile ilgili da malumat verilmemiştir.

Bu bilgilerle, Levon Bağış’ın yaşamı ve kariyeri ile ilgili temel bilgilere haiz olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort