Magazinde Deprem: Serenay Sarıkaya Annesi Cansu Tosun Babası!

Magazin dünyasında zelzele var! Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın anası Ümran Seyhan ile kendisi gibi meşhur olan oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun birlikteliği dikkat çekti. Magazin muhabirlerinin Nişantaşı’nda görüntülediği ikilinin sarmaş dolaş halleri ekrana geldi. Flaş görüntülere Serenay Sarıkaya ya da Cansu Tosun’un ne yorum yapacağı bilinmiyor. Peki, Serenay Sarıkaya anası Ümran Seyhan kaç yaşında? Cansu Tosun babaı Kenan Tosun evli mi? İşte detaylar..

SERENAY SARIKAYA CANSU TOSUN

Nişantaşı’nda bir erkekle yürüyüş yaparken görüntülenen Ümran Seyhan’ın yürüyüş yapmış olduğu kişinin, oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun olduğu ortaya çıktı. Ümran Seyhan’ın samimi bir halde yürüyüş yapmış olduğu Kenan Tosun’un Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşamış olduğu biliniyor. Evli olduğu iddia edilen Kenan Tosun’un eşinden ayrı olup olmadığı bilinmiyor. Öte taraftan Sarıkaya ve Tosun ailelerin Antalya’da komşu olduğu söyleniyor.

SERENAY SARIKAYA ANNESİ ÜMRAN SEYHAN KAÇ YAŞINDA?

Aile dizisinde Devin rolüne hayat veren Serenay Sarıkaya kariyerine devam ediyor. Kızı Serenay Sarıkaya’ya verdiği destekle gündemde olan Ümran Seyhan oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile görüntülendi. Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşayan Kenan Tosun’un hala evli olduğu ileri sürüldü. Serenay Sarıkaya anası Ümran Seyhan şu an bekar ve hayat koçluğu yapıyor.

CANSU TOSUN BABASI KENAN TOSUN KAÇ YAŞINDA?

Şimdilerde Fox TV’de gösterilen Kirli Sepeti dizisinde Medine karakterine hayat veren Cansu Tosun 1988 Almanya Nürnberg doğumlu. Kendisi gibi oyuncu olan Erkan Kolçak Köstendil ile evli olan Cansu Tosun’un Marsel adında bir oğlu var. Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun ile ilgili malumat bulunmuyor. Kenan Tosun’un Almanya’nın Nürnberg şehrinde yaşamış olduğu biliniyor.  Kenan Tosun’un Cansu Tosun’un anası Serpil Tosun ile evli olduğu biliniyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort