Mahmut Karaaslan kimdir? – Elips Haber

Mahmut Karaaslan kimdir? Mahmut Karaaslan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mahmut Karaaslan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mahmut Karaaslan kimdir? Mahmut Karaaslan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mahmut Karaaslan’ın biyografisini haberimizde derledik…

Mahmut Karaaslan, kimdir?

Mahmut Karaaslan, 1961 senesinde Kayseri’de dünyaya geldi. Mahmut Karaaslan 1979 senesinde Polis Kolejinden, 1983 senesinde Polis Akademisinden mezun olduktan sonra; İzmir, EGM, Ağrı, Ankara ve EGM’nin farklı birimlerinde vazife yapmıştır. 2006 yılı içinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi ederek, 2007 senesinde Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığında vazife almıştır.

15.03.2014 tarih ve 2014/234 sayılı İçişleri Bakanlığı tarafınca Resmi Gazete ‘de yayımlanan Kararname ile Van İl Emniyet Müdürü olarak görevine başlamıştır.


Kimler aleni liseye geçebilecek?

14.03.2016 tarih ve 2016/135 sayılı İçişleri Bakanlığı tarafınca Resmi Gazete’de yayımlanan Kararname ile Ankara İl Emniyet Müdürü olarak ataması yapılmıştır.

Son olarak bu görevinden de 19 Ağustos 2017 tarihinde emekliliğini isteyerek ayrıldı.

Mahmut KARAASLAN evli ve iki çocuk babasıdır.

T24 yazarı Tolga Şardan’ın aktardığına göre, 2017 senesinde Ankara Emniyet Müdürü olarak vazife yapan Mahmut Karaaslan, kabahat örgütü oluşturmak iddiasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan’ın işlettiği eğlence yerlerinde yaşanmış olan olayların yanı sıra amme güvenliğini tehdit eden kimi olayların yaşanması kararında Kaplan’a yönelik çalışmalar yürüttü.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort