Mahmut Turgut Özal kimdir? – Elips Haber

Bu akşam ATV’de gösterilen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 500 bin lira ödüllü problemin yanıtı Mahmut Turgut Özal idi. 

Soruda, “Türkiye’de başbakanlık ya da cumhurbaşkanlığı yapmış bu dört kişiden hangisinin ismi yanlış yazılmıştır?” ifadesi yer aldı. Cevap ise, C opsiyonu Mahmut Turgut Özal oldu. 

Mahmut Turgut Özal kimdir? Mahmut Turgut Özal nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Pinar Selek’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mahmut Turgut Özal kimdir? Mahmut Turgut Özal’ın niçin gündem olduğu hakkında detaylar haberimizde… 

Ankara'daki bomba saldırısında vurulan polis Erkan Karataş kimdir?

Ankara’daki bomba saldırısında vurulan polis Erkan Karataş kimdir?

Mahmut Turgut Özal Kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster’de yarışan ve Sorunun yanıtı için hem yarı yarıya, hem de çift yanıt joker hakkını kullanan Ahmet Talha Dağlı, ‘C-Mahmut Turgut Özal’ cevabıyla 500 bin TL’yi kazandı. Her suali cevapladıktan sonrasında her insanın nefesini tuttuğu o anlarda Ahmet Talha Dağlı, 1 milyonluk soruya kadar gelmeye hak kazandı.

Turgut Özal (13 Ekim 1927, Malatya – 17 Nisan 1993, Ankara), Türk mühendis, bürokrat, siyasetçi, devlet adamı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. cumhurbaşkanı. Anavatan Partisi genel başkanı olarak 1983-1989 yılları aralığında başbakanlık görevinde de bulunan Özal, 1989 seçimini kazanarak cumhuriyet döneminde doğan ilk cumhurbaşkanı olmuştur. Ayrıca Mustafa Kemal Atatürk’ün ardından, rolü başlangıcında ölen ikinci cumhurbaşkanıdır.

Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran olay! Yeni milyoner adayı...

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort