MALİYETLER ARTMASIN BİZDE YENİ FİYAT TALEBİNDE BULUNMAYALIM

 

Bandırma Servis Taşıyıcıları Kooperatifi ( BANSER ) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oral okulların açılmasına günler kala araçlarımızla ve personelimizle en iyi hizmeti verme adına hazırlarımızı tamamladık dedi.

Bu yıl servis ücretlerinde istediğimiz ve hak ettiğimiz artışları aldık diyen BANSER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Oral “ Girdi maliyetlerinde büyük artışlar sebebiyle UKOME’ye ücret artışları için başvurumuzu yapmıştık. Sağ olsunlar bizi dikkate alarak lüzumlu iyileştirmeleri yaptılar. Sektör esnafı olarak yeni fiyatlardan memnunuz. BANSER Olarak bizlere verilen fiyat tarifesini olduğu gibi velilere yansıtmama sonucu aldık. Bizlerde velilerin yaşamış olduğu ekonomik zorlukların farkındayız. Kooperatif olarak sorumluluklarımız kapsamında artışların bir kısmını bizler üstlendik. Gönül talep eder ki, girdi maliyetleri asla değilse bundan sonrasında artmasın ve sektör olarak bizler de yeni tarife isteklerinde bulunmayalım. Özellikle akaryakıt ve personel maliyetlerindeki artışları dikkatle takip ediyoruz. “

Maliyetler bazında BANSER olarak servis ücretlerinde büyük artışlar yapmadıklarını söyleyen Başkan yardımcısı Levent Oral “ Yeni okul sezonunda şoförlerimiz ve hanım personelimizle öğrencilerimize en kaliteli ve pak hizmeti vermek için hazırlıklarımızı tamamladık. Sorumlu ve problemsiz hizmet anlayışımızla hizmetimize devam ediyoruz. “ Dedi.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort