Markette dans eden kadından 15 gündür haber alınamıyor

Denizli‘de alışveriş yapmak için gittiği markette çalınan sevilmiş olduğu şarkıyı duyar duymaz bir genç gibi dans şovu yapması ile milyonların kalbine giren emekli öğretmen Nimet İyice’den 15 gündür haber alınamıyor.

VİDEOSUNU MİLYONLAR İZLEDİ

Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi’nde bulunan bir markete alışveriş için giren emekli öğretmen Nimet İyice, sevilmiş olduğu müziği duyar duymaz kendinden geçti ve elindeki çantayı bırakıp ceketini çıkardıktan sonrasında alanı adete sahneye çevirdi. O esnada kendisi izleyen çalışana sanatçı bulunduğunu ve dans etmeyi sevdiğini söyleyen yaşlı kadın, gençlere taş çıkarırcasına bale hazırlamaya başladı. Hayretler içerisinde yaşlı hanımı izleyen çalışan ise şaşkınlıklar içerisinde kaldı. Yaklaşık 1 dakika süresince müzik eşliğinde eğlenen yaşlı kadının görüntüsü ise milyonlarca tıklanma aldı.

15 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Samimiyeti ve doğallığı ile hızlıca Türkiye’nin sevgisini kazanan Nimet İyice’den yakınları ve komşuları 15 gündür haber alamadı. İhbar üstüne polis kadrosu tarafınca Akkonak Mahallesi’ndeki evine girilen İyice’nin evde olmadığı belirleme edildi. Herhangi bir iletişim kurulamayan İyice’nin nerde olduğu bilinmemesi üstüne yakınları tarafınca yitik müracaat yapıldı.

Merkezefendi Denizli 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort