Marmaray’da yolcunun başörtüsünü çıkarmaya çalışan kişiye savcılıkça soruşturma başlatıldı

Sosyal medyaya düşen görüntülerde, Marmaray’da yanısıra oturan yolcunun başörtüsünü açmak istediği iddia edilen şahsa dair savcılıkça tahkîkat başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, toplumsal medyada bulunan görüntüleri inceleyerek şüphelinin belirlenmesi için emniyete direktif verdi.

İstanbul’da Marmaray’da iddialara göre bir kadın, yanısıra oturan başörtülü kadının başörtüsünü açmaya çalıştı. Kadına, Marmaray’da yolculuk eden öbür yolcular müdahale etti.

Tren seyir halindeyken yaşanmış olan skandal olayda, trende bulunan bir genç yolcu vakaya kayıtsız kalamayarak, hanıma sert reaksiyon gösterdi.

Genç, hanıma “Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?” diyerek reaksiyon gösterdi. Bu reaksiyon üstüne hanım ise genç adama, “Kolunu kırarım” şeklinde cevap verdi.

İnfiale neden olan sahneler ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasınca anbean kaydedilirken yolcunun başörtüsünü açmak istediği iddia edilen şahsa dair savcılıkça tahkîkat başlatıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, toplumsal medyada bulunan görüntüleri inceleyerek şüphelinin belirlenmesi için emniyete direktif verdi.

Cumhuriyet Marmaray Hukuk 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort