Masterchef 2 Ekim 2023 İZLE! Masterchef 106. Bölüm Full İZLE! Masterchef Son Bölüm Tek Parça İZLE

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de ekrana gelen MasterChef All Star yarışmasında kılıçlar çekildi. Şampiyonların gelişiyle iyice kızışan yarıştan biri daha elendi. Sefa ve Gamze’nin ardından Masterchef tarihine damga vurmuş şampiyon da yolun sonuna geldi. Hafta boyunca devam eden yarışlarda büyük finale gidemeyen Uğur Kardaş elendi. Masterchef yeni bölüme Somer şefin, “Masterchef’te sayıların bir daha çoğalmayacağı döneme girdik” sözü damga vurdu. İşte merakla beklenen Masterchef All Star 2 Ekim Pazartesi canlı yayın ekranı..

MASTERCHEF YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF 2 EKİM 2023 İZLE

1 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen MasterChef’te şampiyon elendi. Hem bireysel hem de takım oyunlarında ter döken yarışmacılar tezgahlarında kalmak için savaş verdi. Oyunlarda en başarısız olan Masterchef şampiyonlarından Uğur Kardaş yolun sonuna geldi. 1 Ekim Pazar günü yedi isim eleme potasına girdi. Danilo, Mehmet ve Somer şefler eleme oyunlarının ilk etabında yarışmacılara porçini mantarı ve keçi tereyağı verdi. En başarılı yemeği yapan Esra oldu. Eski şampiyonlardan Eren gecenin üçüncüsü oldu.

MASTERCHEF 106. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Son dörde kalan yarışmacılar Uğur, Tanya, Batuhan ve Kıvanç oldu. Masterchef 1 Ekim Pazar yayınına Uğur’un vedası damga vurdu. Batuhan, Somer şefin istediği perde pilavı tabağını çıkardı. Son ikiye kalan Tanya ve Uğur arasında final bileti alamayan eski şampiyon Uğur gözyaşlarıyla veda etti. Uğur’un ardından yeni bölüm hazırlıkları başladı. Masterchef 2 Ekim 2023 Pazartesi akşamı ekrana gelecek 106. bölüme tantuni damga vurdu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort