MasterChef All Star 61 bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef All Star yeni bölüm ne zaman?

MasterChef All Star’da yarışmacılar ekip oyunu oynadı ve yarışmacılar bireysel dokunulmazlığı almak için savaşım verdi. MasterChef’in bu akşamki yeni bölümünde mavi ve kırmızı ekip ödül oyunu için yarışacak. Peki, MasterChef All Star 61 bölüm fragmanı gösterildi mı? MasterChef All Star yeni bölüm ne zaman?

MASTERCHEF ALL STAR 61. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde mavi ve kırmızı ödül oyunu oynayacak.

Şefler takımlardan ödül oyununda ekmek türlerini yapmalarını isteyecek.

Dün akşam ise MasterChef’te dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan 17 Ağustos depremi sebebiyle zelzele bölgesinden gelen yiyecekleri yapmalarını istedi ve kaybeden ekip eleme potasında yiyecek yaparak bireysel dokunulmazlık için savaştı.

Dün akşam gerçekleşen ekip oyununun galibi kırmızı ekip oldu. Kazanan ekibi belirleyen ise zelzele bölgesinde halka yardım etmiş misafirler oldu. Bu şekilde kırmızı ekip 3-0 mavi ekibi yenerek haftayı zaferle kapatıyor.

MASTERCHEF ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye’de dün akşam bireysel dokunulmazlığı Gamze kazandı.

Gamze bireysel dokunulmazlığı kazanılmış olduğundan eleme talibi olarak Azize’nin ismini söyledi.

ygdfuydfgy.jpg

Eleme potasında Rıfat ve Dilara 6’şar oy almış olduğu için kaptan Azize iki isimden birisini kura çekmek zorunda kaldı. Azize, ”Hep ağır yiyecekleri aldım. Ben olsam reçeteye sarılırım. Ama Rıfat evet o gün haklıydın, bu hafta harbiden savaşan bir Dilara vardı. O yüzden üzülerek seni söylüyorum.” dedi.

Ayaz’ın yorumu dikkat çekti. Ayaz, ”Korkaksın Azize abla” diye çıkış yaptı. Azize ise ”Herkesi vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi. Eda ise ”Korkak olduğundan Rıfat’ı potaya aldı” ifadelerini kullandı.

Rıfat: ‘’Kendimi o insanlarla kıyaslamam. Son cümleye katılıyorum. Herkesi vicdanıyla baş bırakıyorum. Yüz kere birtakım insanlarla yarışsam yüz kerede beni geçseler kendimi o insanlarla kıyaslamam. Nasıl bir aşçı olduğumu iyi biliyorum. Şefler hariç kimsenin beni övmesine ihtiyacım yok.” cevabını verdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort