MasterChef All Star eleme adayı kim oldu? 12 Eylül Salı MasterChef All Star’da eleme potasına kim gitti?

MasterChef All Star’da dokunulmazlık oyunu oynandı. Şefler yarışmacılardan Hint mutfağına has yiyecekleri en doğru şekilde yapmalarını istedi ve başarısız olan ekip dokunulmazlık oyunu ve eleme potası için savaşım etti. Peki, MasterChef All Star eleme talibi kim oldu? 12 Eylül Salı MasterChef All Star’da eleme potasına giden isim kim oldu?

12 EYLÜL 2023 MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen yiyecek yarışası MasterChef bu sürem All Star ekibiyle coşku dolu mücadelelere imza atıyor. MasterChef All Star’ın 12 Eylül Salı akşamı gösterilen yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan taraf kırmızı ekip oldu. Kaybeden mavi takımın yarışmacıları bireysel dokunulmazlık alabilmek için yarıştı.

12 EYLÜL 2023 MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNLMAZLIK KİM KAZANDI?

TV8’in yiyecek yarışması programı MasterChef All Star’da Hint mutfağına has yemekler ile dokunulmazlık oyunu gerçekleşti.

MasterChef All Star’da dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi ekip oldu. Buna göre mavi ekip yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı alabilmek için yarıştı.

bdncvdxvh.jpg

MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı almak için yarışacak yarışmacılara ‘oreo’ verildi ve bundan yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi.

jfhzdjgvdv.jpg

Bireysel dokunulmazlık yarışında en beğenilen tabaklar Barbaros ve Esra’nın oldu. En etkin tabağı yaparak bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Esra oldu.

Esra MasterChef’te eleme potasında doğrudan Barbaros’u gönderdi.

shcasvbhjzd.jpg

Mavi ekip bireysel dokunulmazlık oyunu sonra eleme potası için oy verdi. Buna göre MasterChef All Star’da eleme potasında gide bir öteki isim Eda oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort