MasterChef All Star eleme potasına kim gitti? 13 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef All Star’da dün akşam dokunulmazlık oyununda kırmızı ekip ve mavi ekip savaşım etti. Künefe düellosunu kaybeden kırmızı ekip eleme potasında hesaplaştı. Peki, MasterChef All Star eleme potasına kim gitti? 13 Eylül MasterChef All Star dokunulmazlığı kim aldı?

13 EYLÜL 2023 MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen yiyecek yarışası MasterChef bu sürem All Star ekibiyle coşku dolu mücadelelere imza atıyor. MasterChef All Star’ın 13 Eylül Çarşamba akşamı gösterilen yeni bölümünde dokunulmazlığı kazanan taraf mavi ekip oldu. Kaybeden kırmızı takımın yarışmacıları bireysel dokunulmazlık alabilmek için yarıştı.

13 EYLÜL 2023 MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNLMAZLIK KİM KAZANDI?

TV8’in yiyecek yarışması programı MasterChef All Star’da künefe düellosuyla dokunulmazlık oyunu gerçekleşti.

jfhjgbhgk.jpg

MasterChef All Star’da dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı ekip oldu. Buna göre kırmızı ekip yarışmacıları bireysel dokunulmazlığı alabilmek için yarıştı.

gsdfghsdfvghds.jpg

Somer Şef kaybeden kırmızı ekip için ‘Shoyu Ramen’ hazırladı ve bireysel dokunulmazlık alabilmek için yarışmacılar kıyasıya savaşım verdi.

fshdfvbhvb.jpg

En iyi Shoyu Ramen’i yapan Sergen ve Tahsin sona kaldı. Sergen bireysel dokunulmazlığı isimli ve sonra kırmızı ekip eleme potasında hesaplaştı.

fdhvghdgvdf.jpg

Kırmızı ekip oy çokluğuyla eleme potasına Dilara’yı gönderdi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort