MasterChef All Star’da eleme potasına giden adaylar kimler? MasterChef eleme adayı kim oldu?

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde hafta süresince oylama ve seçimle eleme potasına giden adlar yarışacak. MasterChef All Star’ın eleme potasında ter dökecek yarışmacılar sonunda MasterChef Eda ile kapışacak. Peki, MasterChef All Star’da eleme potasına giden adaylar kimler? MasterChef eleme talibi kim oldu?

MASTERCHEF ALL STAR ELEME POTASI

MasterChef All Star’da meydana getirilen üç oyunun sonrasında iki defa kaybeden kırmızı takımdan dört aday belirlendi. İlk oyundan çıkan adlar Ayaz ve Suna oldu.

MasterChef’te ikinci oyunun sonrasında Hasan ve Sefa belirlendi.

Üçüncü oyunu kaybeden kırmızı takımdan ise Tolga ve Tanya eleme potasına dahil oldu.

9 Eylül’de meydana getirilen oyunun sonrasında 7. eleme talibi da Eda olarak belirlendi.

MasterChef All Star’ın yeni bölümünde eleme potasındaki adlar bu akşam MasterChef All Star’ın yayınlanacak yeni kısımda tekrar yarışacak.

MasterChef All Star’ın eleme gecesinde en başarısız yemeği yapan isim ise gecenin sonunda Eda ile yarışacak ve yarışmadaki hayallerine veda edecek.

MasterChef All Star’da geçtiğimiz hafta Çağatay sıhhat problemleri sebebiyle yarışmadan çekilmişti. Bu nedenle geçtiğimiz hafta MasterChef’ten kimse elenmedi. Son ikiye kalan adaylardan Eda yedi gün daha yarışmada kalmış olarak bu hafta eleme potasında sona kalan kişiyle yarışacak. Buna göre MasterChef All Star’dan bir yarışmacı hayallerine veda edecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort