MasterChef All Star’da kim elendi? MasterChef’te eleme gecesinde veda eden kim oldu?

MasterChef All Star’da dün akşam eleme gecesi yaşandı. MasterChef All Star’da kalabilmek için kıyasıya savaşım veren yarışmacılar Çağatay’ın sıhhat durumuyla sarsıldı. MasterChef’te şefler Çağatay Akgül’ün sıhhat durumuna dair açıklamada bulundu. Peki, MasterChef All Star’da kim elendi? MasterChef’te eleme gecesinde veda eden kim oldu?

MASTERCHEF ÇAĞATAY’IN HASTALIĞI NE?

MasterChef Türkiye All Star 77. bölüm fragmanında Çağatay’ın açıklamaları dikkat çekti. Bu hafta rahatsızlığı bundan dolayı birtakım oyunlarda yer almayan Çağatay son durumuna dair konuştu. Çağatay; “Sırtımdaki omuriliklerin birinde ağır bir deformasyon ve kas zedelenmesi oluşmuş. Bakü’de geçirdiğim nöbet yüzünden. O da daha fazla sinirlere baskı hazırlamaya başlamış. Şu an korse kullanıyorum esasen ve zor soluk alıyorum. Aynı zamanda sağ ve sol böbreğimde taş üretimi var. Bundan sonra sanırım hiç bir şekilde kendimi riske atmak istemiyorum” dedi.

Somer Şef ise şu ifadelleri kullandı; “O vakit bu yarışmadan çekilmek istediğin anlamına geliyor. Kendine iyi bak mühim olan sağlığın, geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

MASTERCHEF ELEME POTASI

MasterChef Çağatay böylece sıhhat durumu sebebiyle MasterChef All Star yarışmasından çekilerek veda etti.

Çağatay’ın vedası sonrası eleme potasında yer edinen Kıvanç, Batuhan, Sefa, Gamze, Tolga, Tahsin ve Eda elem düellosuna kalmamak için ilk turda yüz yüze geldi. Şefler bu etapta yarışmacılardan mürdüm eriği ve acı biberle yaratıcı yiyecek yapmalarını istedi. Süre ise tam 45 dakika olarak açıklandı.

hjewfvghfvhgav.jpg

Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in verdikleri süre sonunda yarışmacılar olabildiğince değişik yemekler ortaya çıkardı. Jüri üyelerinin yapmış olduğu değerlendirme sonrası ilk tur sonunda yukarıya çıkan isimler; Kıvanç, Tolga ve Tahsin oldu. Diğer yarışmacılar ise bu kez kader turunu oynamak için siyah önlüklerini giyerek tekrar tezgah başına geçti.

erhgtgh.jpg

Tadım yapan şefler oy donanması ile eleme düellosuna Eda kaldı. Eda haftaya eleme gecesinde sonuncu olan isimle düelloda savaşım verecek. En başarısız tabağı yapan isim gecenin sonunda MasterChef All Star’a veda edecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort