Masterchef Azize Kaç Yaşında? Masterchef Azize Evli Mi? Masterchef Azize Eski Hali

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan Masterchef All Star yarışı devam ediyor. Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef’te yemek tutkusu galip geliyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şeflerin jüri koltuğunda oturduğu Masterchef yarışında Azize dikkat çeken isimlerden oluyor. Estetik işlemleriyle gündeme gelen Azize eski hali merak konusu oluyor. Peki, Masterchef Azize kaç yaşında? Azize evli mi? İşte yanıtı..

MASTERCHEF AZİZE POLAT KAÇ YAŞINDA?

MasterChef programıyla ünlenen Azize Polat 35 yaşında. Ev hanımı olan MasterChef Azize üç çocuk annesi. MasterChef Türkiye’ye üçüncü başvurmasında kabul edilen Azize Adanalı. Yarışmaya gelebilmek için 30 kilo verdiğini ifade eden Azize, herhangi bir aşçılık eğitimi almadığını dile getirdi. Masterchef 2021 sezonunda yarışan Azize şeflerin beğenisini kazandı. Üç evet ile sonraki tura geçen Azize programın dikkat çeken isimlerinden oldu. 2021 sezonunun ardından Masterchef All Star 2023 çağrılan Azize Polat oldukça dişli bir rakip haline geldi.

MASTERCHEF AZİZE ESTETİK

MasterChef All Star’ın geçmiş bölümlerinde Azize’nin değişimi gündem oldu. All Star yarışının devam ettiği Masterchef bölümlerinde Mehmet Şef’ten Azize’ye beklenen soru geldi. Mehmet şef, “Sendeki büyük değişimi herkes fark ediyor” dedi. Dişini yaptırdığını söyleyen Azize , ”Çok bir şey yok, dudağımda asimetrik sorun vardı onu yaptırdım. Bir de aşırı zayıflıktan alnımda kırışıklık vardı onlara botoks yaptırdım” diyerek estetik uygulamalarından bahsetti.

MASTERCHEF AZİZE POLAT INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort