MasterChef Çağatay kimdir? MasterChef All Star Çağatay elendi mi? MasterChef Çağatay Akgül hastalığı ne?

Masterchef Türkiye All Star programı yarışmacılarından Çağatay 2022 yarışmacısı olarak şeflerin dikkatini çekmişti. Bir süredir MasterChef’te yarışamayan Çağatay Akgül MasterChef All Star’daki durumuna dair açıklık getirdi. Peki, MasterChef Çağatay kimdir? MasterChef All Star Çağatay elendi mi? MasterChef Çağatay Akgül hastalığı ne?

Masterchef All Star’da haftalık oyunlarının bitmesinin sonrasında eleme oyununa geçildi. Günlerdir yarışamayan Çağatay’ın eleme oyununda bulunduğu görüldü. Hastalığını açıklayan Çağatay, Masterchef All Star için kararını verdi.

Gecenin dördüncüsü olan ve final düellosuna çıkacak isim Eda oldu.

Masterchef’te dokunulmazlık oyunlarının oynanmasının sonrasında eleme adayları belli olmuştu. Gamze, Tahsin, Eda, Kıvanç, Batuhan, Tolga ve Sefa eleme talibi olmuştu. Stüdyoya gelen eleme adaylarının yanısıra bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta yarışamayan Çağatay da yer aldı.

MASTERCHEF ALL STAR ÇAĞATAY AKGÜL’ÜN HASTALIĞI NE?

Azerbaycan’da yarıştıktan sonrasında rahatsızlığının arttığını dile getiren Çağatay, “İyi olmaya çalışıyorum, tedavim devam ediyor şu an. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Sırtımdaki omur iliklerim birinde kas zedelenmesi oluşmuş. Çok fazla konuşurken nefesim yetmiyor. Sağ böbreğim de taş üretmiş sanıyorum. Aynı zamanda onun ağrısını çekiyorum. Çok özür diliyorum sizden de. Bu sebepten kaynaklı oldukça teşekkür ediyorum fakat hareket edemiyorum. Daha fazla kendimi riske atabilecek hamleden kaçınmak isterim açıkçası” dedi.

Çağatay, istifa kararını açıklamasının sonrasında şeflerle vedalaştı, arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Şefler, Çağatay’ın kararının sonrasında yarışmacılardan bir müddet izin istedi. Somer Şef, “Bizim de başımıza ilk kez gelen bir konu. Bir toplantı yaptık, hepimiz görüşlerini sundu. Bugün düzgüsel eleme oyunumuzu oynuyoruz. İkinci turdan minimum etkin olan adayımız çıkıyor. Normalde o arkadaş bizlere gece veda ediyor. Bu gecenin minimum etkin olan talibi önümüzdeki haftanın sonunda aynı turu oynadıktan sonrasında minimum etkin olan adayıyla bir final düellosu meydana getirecek ve o iki adaydan biri elenecek” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort