Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı? 22 Eylül Masterchef 100.000 Ödülü Kim Aldı?

Masterchef Ödül Oyununu Kim Kazandı? 22 Eylül Masterchef 100.000 Ödülü Kim Aldı?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’nın jüri üyeliğini yapmış olduğu Masterchef All Star yarışı geçtiğimiz gün Denizli’de  yapıldı. 22 Eylül Cuma akşamı Denizli yöresine ait yiyecekleri hazırlamaya çalışan mavi ve kırmızı takım büyük ödül 100.000 TL için yarıştı. MasterChef ödül oyunu gecesinde yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için kıyasıya mücadeleye girdi. Peki, Masterchef ödül oyununu kim kazandı? 22 Eylül Masterchef 100.000 TL ödülü kim aldı? İşte yanıtı..

kk-7

MASTERCHEF TAKIM OYUNUNU KİM ALDI?

Her akşam yeni kısmı gösterilen Masterchef’te Mavi ve Kırmızı takım Denizli’ye gitti. Denizli’ye özgü lezzetleri misafirleri için hazırlayan ekipler büyük ödül 100 bin TL için yarıştı. Denizli’nin geleneksel lezzetlerinin yapıldığı ödül oyununda en etkin tabağı ortaya çıkaran takım mavi takım oldu.

MASTERCHEF 100.000 TL ÖDÜL OYUNU

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında etkin olan mavi takımda en iyi yemeği yapan isim Kıvanç oldu. Denizli yarışında Kıvanç 100 bin TL’nin sahibi oldu. Haftanın eleme adayları ise Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen ve Azize oldu. 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort