Masterchef Şampiyonları Geldi Ortalık Karıştı! Masterchef Cemre, Sergen, Barış, Eda…

TV8 ekranlarının maksimum izlenen yapımı Masterchef All Star bütün hızıyla devam ediyor. 2018 yılından bu yana yayınlandığı her sezona damga vuran yarışmada birinci olmak için varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar hız kesmiyor. Her sürem reyting rekorları kıran Masterchef Türkiye bu sene eski yarışmacılarıyla heyecanı tavan yapıyor. Dünyaca meşhur şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar ecel terleri döküyor. Masterchef şampiyonlarının yarışa katılmasıyla taş üzerinde taş kalmıyor. Masterchef Cemre, Sergen, Barış, Eda…

MASTERCHEF ALL STAR POTA

MasterChef Türkiye All Star yarışmasında yeni eleme adayları belli oldu. Sefa’nın elendiği haftanın sonrasında bu gece yarışmada eleme potasına girme heyecanı yaşandı. 26 Eylül akşamı ik etapta ekip oyunu oynandı. Takım oyununda dokunulmazlığı kırmızı ekip kazandı. Mavi takımda eleme adayının belirleneceği yaratıcı tabak etabına geçildi. Mavi takımda oynanan dokunulmazlık oyununu Tahsin kazandı. Tahsin eleme talibi olarak Tanya’yı söyledi. Geceye Barış ve Eda’nın kavgası damga vurdu. En oldukça adı yazılanlar Eda ve Barış oldu. Tahsin eleme talibi olarak potaya Barış’ı yolladı.

MASTERCHEF ŞAMPİYONLARI KAVGA

Masterchef şampiyonlarının gelişiyle serüven tavan yaptı. Eski şampiyonları dahil oluşuyla ortalık karıştı. Eski şampiyon Cemre Uyanık çileden çıktı. 27 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölüm fragmanına Sergen ve Cemre arasındaki kan basıncı damga vurdu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Sergen ve Cemre’nin atışması ekranlara damga vurdu. Cemre’nin Sergen’e, “Saygısız insana tahammül edemiyorum. Kusura bakma” lafları seyircileri şaşırttı. Sergen’in “Sana ne saygısızlığım oldu benim” yanıtı Cemre’yi çileden çıkardı. Eda ve Barış arasındaki oy tartışmasını görenler şok oldu. İşte Masterchef 101. bölüm fragmanı..

MASTERCHEF TÜRKİYE ALL STAR 101. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort