Masterchef Sefa Elendi Mi? Masterchef Sefa Okyay Kılıç Kimdir?

Masterchef Sefa Elendi Mi? Masterchef Sefa Okyay Kılıç Kimdir?

Masterchef All Star maratonunda krmızı ve mavi ekipler hünerlerini sergiledi. Denizli’nin bölgesel yemeklerinin yapıldığı takım oyununda kazanan Kıvanç oldu. Masterchef Kıvanç 100 bin TL para ödülünün sahibi oldu. Eleme heyecanının devam etmiş olduğu Masterchef All Star’da eleme potasında olan Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya içinde veda eden isim Sefa oldu. Peki, Masterchef Sefa Okyay Kılıç kimdir? İşte yanıtı..

MASTERCHEF ALL STAR SEFA ELEME

MasterChef All Star’da 24 Eylül Pazar akşamı elenen isim Sefa oldu. Elemenin sonrasında paylaşım yapan Masterchef Sefa, “Bir maceranın daha sonuna geldik.  3 senedir beklediğim, yarım kalan hikayemi daha da ileriye taşımak için hazırlandığım MasterChef Türkiye All Star’ın sonuna geldim. Yarışmanın ilk zamanlarında kendimi en uygun şekilde gösterip ilerlemeye başladım ama sonraki süreçte kendi hayatımdaki gelişmeler ve yarışmadaki yıpratıcı gelişmeler beni negatif etkiledi. Bu zamana kadar kimsenin kalbini kırmadan, ortamın neşesi olarak dostlarımla bir müsabaka sürecinde bulundum. İyisiyle kötüsüyle bu noktaya kadar geldim. Başta şeflerim @somersivrioglu , @danilozanna , @chefmehmetyalcinkaya , @iremkanan olmak suretiyle her insana teşekkür ederim, dediğim gibi bu serüven burada bitmeyecek, ülkeme en uygun şekilde hizmet etmek için yurt içi ve yurtdışında sonuna kadar boğuşmaya ve gelişmeye devam edeceğim, benden kurtuluş yok takipte kalın” dedi.

MASTERCHEF SEFA OKYAY KİMDİR?

Masterchef Sefa Okyay Kılıç, 13 Haziran 1996 senesinde Ankara’da doğdu. Üç çocuklu bir ailenin en ufak evladı olan Sefa, 2019 senesinde Gazi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümünden mezun oldu. Daha ilkin Ankara’da Metropolitan Hotels ve Ato Congressium’da, Antalya Rixos Premium Tekirova’da; İngiltere’de Fora Restaurants’da çabalama fırsatı bulan ve İtalya Lecce’de 1 ay yetişim yapan MasterChef Sefa, Kore Mutfak Eğitimleri, Moleküler Gastronomi ve İtalyan mutfağı üstüne eğitimler aldı.

Birçok gastronomi festivalinde takım koordinatörü olarak vazife alan Sefa Okyay, İngilizce, İtalyanca ve Fransızca biliyor. Aktif bir halde sürdürdüğü spor hayatında ise muhtelif branşlara yer veriyor. Sefa Okyay şimdilerde hem toplumsal mecralarda yiyecek tariflerini paylaşıyor, hem de workshoplarda eğitmen olarak vazife alıyor. Masterchef 2020 sezonuna damgasını vuran adlardan olan Sefa, Masterchef All Star sezonunu tamamladı.

MASTERCHEF SEFA OKYAY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort