Masterchef Suna Restaurant Nerede? Masterchef Suna Aydın Lokantası Adresi

Masterchef Suna Restaurant Nerede? Masterchef Suna Aydın Lokantası Adresi

İzleyicilerin başından kalkmadığı müsabaka MasterChef All Star devam ediyor. Geçmiş sezondaki yarışmacılar All Star maratonunda yeniden müsabaka fırsatı buldu. Kendine özgü üslubuyla dikkat çeken Suna programda maksimum konuşulan adlardan oldu. 10 Eylül MasterChef eleme gecesinde All Star’a veda eden Masterchef Suna gözyaşları içinde veda etti. 

MASTERCHEF SUNA AYDIN LOKANTASI

Eleme gecesinde, “Gidebildiğim yere kadar gidecektim” diyen Suna programda restoran sahibi bulunduğunu söyledi. Evli ve 1 çocuk anası olan Suna’nın restoranının nerede olduğu merak mevzusu oldu. 23 Eylül Cumartesi akşamı yeni bölüm öncesi inceleme hazırlamaya başlayan seyirciler Masterchef Suna restaurant nerede araştırdı. Suna Aydın Lokantası adlı işletme İstanbul Sarıyer’de. Reşitpaşa semtinde bulunan Suna Aydın Lokantası Sarıyer ilçesi Reşitpaşa Mahallesi’nde bulunuyor.

ssss-1

MASTERCHEF SUNA AYDIN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? 

Masterchef tarihine ismini yazdıran Suna Aydın All Star 2023 maratonunda yarıştı. 10 Ekim 1986 tarihinde İskenderun’da dünyaya gelen Masterchef Suna, Mutfak Sanatları Akademisinde ustalaşmış aşçılık ve pastacılık eğitimi aldı. Eğitimi sonrasında sektöre adım atarak mühim markalarla çalıştı.

Kebapçı, balıkçı, Türk mutfağı, dünya mutfağı gibi değişik mekanlarda head chef, koordinatörlük ya da danışmanlık yapan Masterchef Suna yarışmanın yanı sıra kendine ait modern Türk ve Anadolu mutfağı konseptli bir restoran açtı. Evli olan Suna’nın 11 yaşlarında Batın isminde bir oğlu var.

SUNA AYDIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SUNA AYDIN LOKANTASI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort