MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Uğur nerede çalışıyor?

MasterChef All Star yarışmacısı Uğur Kardaş, All Star’ın 13. haftasında elendi. Uğur Kardaş‘ın elenmesi üstüne yarışmacının yaşamı ve kariyeri merak edildi. MasterChef Uğur hızlıca gündem oldu. Peki, MasterChef Uğur Kardaş kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef Uğur nerede çalışıyor?

UĞUR KARDAŞ KİMDİR?

Uğur Kardaş, 1996 senesinde Çanakkale’de dünyaya geldi. Temel eğitimini Çanakkale’de tamamlamasının sonrasında Akdeniz Üniversitesi’nde üniversite eğitimini gerçekleştiren Uğur Kardaş, bir devre memleketi Çanakkale’de ‘Uğur Chef’in Mutfağı’ ismi altında mekan girişiminde bulundu.

Ancak daha sonrasında kariyerini değişik restoranlarda ilerletmek istediği için Türkiye’nin en meşhur steak restoranlarından birinde Executive Chef görevinde bulundu.

Türkiye, Almanya ve Hollanda’ da 2020 ve 2022 içinde toplam 19 restoran danışmanlığı yapan Uğur Kardaş, menü danışmanlığı strateji planlama maliyet hesaplama gibi birçok alanda çalışıyor. MasterChef Uğur, yarışmanın 2018 sezonunun birincisi oldu.

UĞUR KARDAŞ EVLİ Mİ?

2022 senesinde Gamze Kardaş ile evlendi.

UĞUR KARDAŞ NEDEN TUTUJLANDI?

Uğur Kardaş, Kahramanmaraş depreminin sonrasında yapmış olduğu yayında dediği laflar ve iddialar sebebiyle tutuklanmıştı .

Paylaştığı videoda gözyaşı döken Kardaş; “Ellerime bakın, günlerdir enkazdan insan çıkarmaktan ne hale geldik. Hayatını yitirmiş bedenleri çıkarıp arkaya koyuyoruz. O sırada Afgan’ın biri gelip kolunu, elini kesip altınlarını alıyor” lafları sebebiyle ilkin gözaltına alındı, sonrasında tutuklandı.Paylaşımı sonrasında gözaltına alınan Kardaş verdiği ifadede, “Afgan uyruklu bir kişinin cesetlerin kolunu keserek altın aldığına dair bir vakaya tanık olmadım. Ancak şehirde bu biçim iddialar konuşuluyordu” diyerek kendisini savunmuştu.

Serbest bırakılan Uğur Kardaş, Instagram hesabından takipçilerine seslenerek, “Gerçekten hepinize ayrı ayrı yanıt vermek oldukça istiyorum fakat arkadaşlar beni de anlayın. Sizi oldukça özledim. Çok hoş yiyecek videolarıyla geri geleceğiz. Saç sakal birazcık kesilecek. Geldim, sizi oldukça seviyorum. Çok şükür” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort