Maviye Sürgün 8 bölüm fragmanı yayınlandı mı? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

Show TV’nin yeni dizisi Maviye Sürgün’de Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Hakan Salınmış rol alıyor. Maviye Sürgün dizisinin 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Maviye Sürgün 8. bölüm fragmanı gösterildi mı? Maviye Sürgün yeni bölüm ne zaman?

MAVİYE SÜRGÜN 8. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Maviye Sürgün 31 Temmuz Pazartesi günü 8. kısmı Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak.

MAVİYE SÜRGÜN KONUSU NEDİR?

Uğradığı tahkîkat sonra geçici süre açığa alınan etkin SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eşi Ayda’nın talihsiz ve ölümcül rahatsızlık haberi ile çocuklarını ve eşini de yanına alarak; Çamlıkıyı’da butik otel işleten kayınpederi Salih’in (Hakan Salınmış) yanına taşınır. Taşınmadan kısa bir müddet sonra Ayda’nın vefatı ile bütün aile derin bir yasa boğulur.

Henüz acıları oldukça tazeyken bir gece denize oluşturulan Ali, ufukta sürüklenen bir botu farkına varır ve fırtınaya aldırmadan içerisindeki hanımı kurtarır. Kurtardığı gizemli kadının ismi Defne’dir (Damla Sönmez). Ali, yaşamış olduğu kaza ile geçici bellek yitirilmesine uğrayan ve başına gelenleri hatırlamayan Defne’yi ‘Tanrı Misafiri’ olarak otele getirir. Parça parça hafızası yerine gelen Defne reel anlamda bir dolandırıcıdır.

Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile asla beklenmedik bir halde bu kasabada burun buruna gelen Defne’nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan diğer bir opsiyonu yoktur. Bir zamanlar yalnızca karaya vuran dalgaların seslerinin yükseldiği Çamlıkıyı’da; Ali, Defne ve Ozan üçgeninde; çevredeki herkesi de içerisine alarak sürükleyecek, geri dönüşü olmayan dinamik günlerin ve tutkulu aşkların yaşanması, sırların ve aile ilişkilerinin ortalığa dökülmesi artık kaçınılmazdır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort