Mecliste “hadsizlik” tartışması! Bir anda gerildiler

Ünlü sözlerine tepki gösteren Sarıca, “Haddini aşma. Üslubunu öğren” diye çıkıştı. İzmit Belediyesi Ekim Ayı olağan meclis toplantısı bugün belediye binasında bulunan meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplam 21 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı meclis toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca Başkanlık yaptı.

SATIŞ TARTIŞMASI

Meclis toplantısının 5’inci gündem maddesinde Durhasan Mahallesi 7903 ada 7 parselde bulunan 8 bin 860 metrekare yüzölçümü olan taşınmazın ve Körfez Mahallesi 5221 ada 8 parselde bulunan 1457 metrekare taşınmazın satışının yapılması görüşüldü. İlgili maddede tartışmalar yaşandı. AK Partili meclis üyeleri arazi satışının sebepsiz olduğunu ifade ederek duruma tepki gösterirken CHP’li meclis üyeleri ise satış gelirinin projelerde kullanılacağını ifade etti

“ŞAŞIRMIŞSINIZ”

Gerekçesiz olduğu için tepki gösteren AK Parti grubuna meclis başkanı Çetin Sarıca bir önergede bulundu. Sarıca’nın “Talebiniz böyleyse madde sosyal tesis açma gerekçesi ile” ifadesini ekleyelim dedi. Sarıca’nın önerisine AK Partili Meclis Üyesi Hayrettin Ünlü, “Şaşırmışsınız” şeklinde tepki gösterdi. Ünlü’nün ifadesine Meclis Başkanı Çetin Sarıca sert bir dille tepki gösterdi.

SERT TEPKİ GÖSTERDİ

“Haddini aşma” diyerek çıkışan Sarıca, “hadizlilk yapma haddini aşma. Hitabetini öğren uslübunu öğren. Ben hiçbir meclis üyeme şaşrmısın demedim” dedi. Hayrettin ünlü ise cevap verilmeyen önergelerinin verimesine tepki gösterdi. AK Parti Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ise, “Tabi hitap ederken dikkat etmeliyiz. Ancak söylediğimiz şeylerin de nereye gittiğine gözeterek bir şey söyleyelim. 2 ay önce sosyal tesis satalım diye satış istediniz şimdi de bunu ekleyelim diyorsunuz. Sizin bu teklifiniz insanın aklı ile alay etmekten başka bir şey değil” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort