Mehmet Cadıl kimdir? – Elips Haber

Mehmet Cadıl kimdir? Mehmet Cadıl nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mehmet Cadıl’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Cadıl kimdir? Mehmet Cadıl kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Cadıl’ın biyografisini haberimizde derledik…

1947 Yılında Antalya’nın Korkuteli İlçesinde Dünyaya gelen Mehmet Cadıl’ın yaşam mücadelesi 6 yaşlarında annesinin vefatıyla başlamıştır. Ailenin tek evladı olan Mehmet Cadıl’ın yaşam felsefesi ve tecim anlayışı ilköğretim yıllarına dayanır. Aile bütçesine katkıda bulunmak için simit satar ve hedeflediği 1 lira karı elde etmeden işi bırakmadığı gibi ” 1Lira kar yoksa simit yemekte yok ” derdi. Böylece hem çalışmayı hem de tutumlu olmayı öğrenmiştir. 13 Yaşında akücü çıraklığına başlayan Mehmet CADIL, 1963 senesinde Burdur-Bucak’ta Fatma Hanımla yaşamını birleştirir ve bu evliliğinde 2’si kız 1 tanesi de adam toplam 3 evladı olur. 1970 senesinde akü plaka imalathanesi kurar. 1980 senesinde ise akü fabrikasını kurmuştur. 1982 senesinde Türkiye’nin ilk İskele ve Kalıp fabrikası olan PORTİSAN A.Ş’yi 6 ortakla kurar. Çok süratli büyüyen PORTİSAN 1988 senesinde PORTSAN MERMER SANAYİ A.Ş’yi kurar. 1990 senesinde ortaklarından ayrılan Mehmet CADIL; PORTSAN MERMER SANAYİ A.Ş’yi hızla yükseltir. 1992 senesinde SUUDİ ARABİSTAN’A Mermer ihraç etmeye başlar. Gelinen noktada bugün Dünyanın çoğu sayılı ülkesine ihracat yaparak büyümeyi hala devam ettirmektedir.


Atatürk’e hakaret eden Kuveytli Abdülaziz Ramih kimdir?

Ata sporlarına verdiği değerden kaynaklı 2008 senesinde Kırkpınar Ağalığına aday olup halen devam ettirmekte olduğu Burdur Yörük İlbeyliğinden Kırkpınar Güreş Ağalığına adım attı. Kırkpınar Güreş Ağası Mehmet CADIL sağlığa, spor dallarına ve eğitime katkıda büyük hizmetler yapmış ve desteğini halen sürdürmektedir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort