Mehmet Dinçerler’in aşk dolu paylaşımına Hadise’den yorum!

Hadise, geçtiğimiz ocak ayında parmağındaki yüzüğü yayınlayan bir video ile Mehmet Dinçerler’in evlilik teklifini kabul ettiğini duyurmuştu. 36 yaşındaki şarkıcı, toplumsal medya hesabından yayınladığı ve “Bizim bölümümüz başlasın” notunu düşmüş olduğu video ile magazin gündeminin maksimum konuşulan adı olmuştu.

KONSERDE NİŞAN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI

15 Mart’ta aile içinde gerçekleşen bir törenle nişanlanan çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden imaj sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatan popçu, İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Oditoryumu’nda verdiği konserde hem sevenlerine hem de nişanlısına sürpriz yapmıştı.

Sahneye getirilen tabureye oturan Hadise, Mehmet Dinçerler için Sam Smith’in ‘Lay Me Down’ şarkısını seslendirmiş, bu sırada dev ekrana meşhur çiftin nişanından kareler yansıtılmıştı.

“DÜŞMEKTEN KORKMA”

Konserin ikinci yarısında Hadise’nin hususi olarak hazırlattığı video da dev ekranda yer almıştı. Şarkıcı, metnini kendi yazdığı videoda sevenlerine, “Düştüysen kalk. Düşmekten, koşmaktan, yürümekten korkma. Kendini sev. Dans et, eğlen, ağla, gül, sevinçli ol, üzgün ol; yaşam bu şekilde bir şey. Ne olursa olsun kendini sev ve yürü” diye seslenmişti.

Ardından yürüyüş yaparken görüntülenen meşhur çift, evlilik öncesi imam nikâhı yaptıkları savına cevap vermemişti. “Böyle hususi mevzulara hiç bir vakit cevap vermedim, vermem de” diyen şarkıcı, evlilik tarihi ve yeri ile alakalı sorulara ise “Kimseyi ilgilendirmiyor” ifadelerini kullanmıştı.

HAMİLELİK İDDİALARINA YANIT

Geçtiğimiz akşam da Karaköy’de bir mekandan çıkarken görüntülenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinden meşhur şarkıcının çantasıyla karnını kamufle etmesi gebe iddialarının konuşulmasına neden olmuştu.

Özel yaşamı ile alakalı konuşmamayı yeğleyen Hadise en sonunda izahat yapmıştı. ‘2. Sayfa’ya ‘Hamile değilim’ diyen şarkıcı, mevzuyla ilgili; “Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz ama her şeyin tarihi var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz” demişti.

DİNÇERLER AŞKA GELDİ

Tüm bunların sonrasında Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz günlerde Hadise ile gittiği New York’ta çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Dinçerler, Hadise’nin kendisine sarılmış olduğu pozu “Burayı seviyor” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Sevgilisinin paylaşımına kayıtsız kalmayan Hadise ise “Dünyadaki en sevdiğim yer” yorumunu yazdı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort