Mehmet Şakir Başak kimdir? – Elips Haber

Mehmet Şakir Başak nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mehmet Şakir Başak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Şakir Başak aratılıyor. Mehmet Şakir Başak, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Şakir Başak’ın biyografisini haberimizde derledik… 


Şerif Sezer kimdir?

1968 senesinde Mardin Ömerli doğdu. Ailesiyle 1979 senesinde İzmir’e geldi. Almanya’da eğitim görmüş olduğu süre haricinde İzmir’de yaşadı.  Mehmet Şakir Başak CHP’de 20 yılı aşkın bir süredir etken olarak bürokrasi yapıyor. 2002 ve 2005 senesinde olmak suretiyle iki kez Kurultay Delegeliği, 2004-2009 yılları aralığında İl Genel Meclis Üyeliği, Kongre Delegeliği ve İl Başkan Yardımcılığı yapan Başak partide muhtelif görevlerde bulundu. 3 devre üst üste kurultay seçimlerini kazanarak Konak İlçe Başkanlığı görevine 2014 senesinde başladı. 7 Bölge 7 İlçe Kardeşçe Projesi ile Türkiye’nin 7 bölgesinde birlik mesajı vermek adına 11 bin kilometre yol kat ederek Anadolu’yu gezdi. Diğer bölgelerde edinmiş olduğu malumat ve deneyimleri aktarmaları adına ilçe başkanlarını İzmir’e çağrı ederek bilimsel toplantı hazırladı ve Genel Merkeze rapor sundu.

Adalet yürüyüşünde 25 gün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile aralıksız yürüyen tek ilçe başkanı oldu. 2018 Kurultay’ında PM talibi olarak hiç bir listede yer almadan 186 oy aldı. İzmir İnsan Hakları Komisyonunda yer aldı. Bununla beraber çoğu sivil cemiyet kuruluşu ile ortak çalışması oldu. Kamu ve sivil cemiyet bileşeni olan İzmir Kent Konseyi Genel Kurul Üyeliğinin yanı sıra EGE TEKO (Ege Tüm Engelliler Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi) toplumun dezavantajlı kişilerine katkı sağlamak amacıyla Üst Kurul Yöneticiliği, OTOKENT Galericiler Sitesi’nde 4 sene başkan vekilliği yürüttükten sonra Mardin Federasyonu’nda da 2 sene başkan vekilliği yürüttü.

Bir devre Ege Şehir Planlama A.Ş.’nin idare heyeti görevini üstlendi. Daha sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sivil Toplumla İlişkilerden Sorumlu Koordinatörlüğünü yürüttü. Evli ve ikisi kız olmak suretiyle üç evladı bulunuyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort