Melek Mosso Nişanlısı Serkan Sağdıç Kimdir, Kaç Yaşında?

Melek Mosso ile yaşamış olduğu aşkla gündemi meşgul eden oyuncu ve model Serkan Sağdıç’ın yaşamı merak edildi. 2021 yılından bu yana aşk yaşamış olduğu sevgilisi Serkan Sağdıç’tan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan Melek Mosso’nun mutluluğu görenleri sevindirdi. Ünlü müzisyen Melek Mosso, oyuncu ve model sevgilisi Serkan Sağdıç ile evliliğe ilk adımı attı. Tüm bunların sonrasında Melek Mosso sevgilisi Serkan Sağdıç’ın yaşam hikayesi araştırılmaya başladı. Peki, Serkan Sağdıç kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar..

SERKAN SAĞDIÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Klip aşkı reel oldu. Ünlü müzisyen Melek Mosso Serkan Sağdıç ile nişanlandı. Gözlerden uzak  bir aşk yaşayan çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift aile içinde düzenlenen bir törenle nişanlandı. Sade nişan töreninin sonrasında bir de kına gecesi yapıldı. İkili Melek Mosso’nun ‘Kirpiklerin’ isimli şarkısının klibinde tanıştı. Serkan Sağdıç klipte oynadı. Klipte iki sevgiliyi oynayan çiftin arkadaşlıkları hızlıca aşka dönüştü. Hayatıyla alakalı pek ayrıntı bulunmayan Serkan Sağdıç, 2014 senesinde Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 4 filmimizde rol aldı. Aynı zamanda modellik yapmış olduğu da biliniyor.

MELEK MOSSO KİMDİR?

Melek Mosso adıyla malum Melek Davarcı, 11 Kadım 1988 Kayseri doğumlu. Ailesi Denizli’de yaşıyor. Müziğe yedi yaşlarında ilk bestesini yaparak başladı. Dokuz yaşlarında Denizli Belediye Konservatuvarı’nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri almaya başladı. Üniversite öğrenimini Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. Öğrenim yaşamı süresince korist ve solistlik yaptı.

İstanbul’da Kadıköy – Beşiktaş hattında müzik yaparak tanınırlığını arttırdı. Piyano, yan flüt, solfej ve armoni dersleri vererek müzik eğitimi almak isteyen öğrencilerini konservatuvar imtihanlarına hazırladı. Çeşitli Müzik Yarışmalarına katılarak ödüller kazandı. Müzisyen arkadaşları ile kurduğu Zbam The Band isimli grubu ile swing ve caz konseptli müzik yaparak muhtelif sahnelerde performans gösterdi.

Yıldız Tilbe’nin “Vursalar Ölemem” isimli şarkısını tekrar yorumladığı video 100 milyonun üstünde izlendi. TV dizisi Çukur için meydana getirilen “Hiç Işık Yok” isimli şarkısında No.1’e birlikte rol aldı ve bu parça 100 milyonun üstünde izlendi. “Hiç Işık Yok” isimli parça No.1’in “Siyah Bayrak” albümünde yer aldı. 2018 senesinde laf ve müziğini kendisinin yapmış olduğu teklisi “Kedi” ile uzun süre radyoların çalma listelerinde yer aldı.

ŞARKILARI

2018: “Kedi”

2018: “Gölgen Yeter”

2019: “Keklik Gibi”

2019: “Vursalar Ölemem”

2019: “Sarıla Sarıla”

2020: “Gönül Gözü”

2020: “Unutan Kazanır”

2020: “Cumartesi Türküsü”

2020: “Yalan” (ft. Aras)

2020: “Kurtuldun Dediler”

2021: “Kızgınım”

2021: “Ağlarsam”

2021: “Sonrası Kalır”

2021: “Gel Desem de Gelme” (Aras ile)

2021: “Zülüf” (Haluk Levent ile)

2021: “Parayla Saadet Olmaz” (Sevda Yüklü Şarkılar)

2021: “Hayatım Kaymış”

2021: “Kirpiklerin”

2021: “Kimsenin Kimsesi” (Veys Çolak ile)

2022: “Karanfil” (Yeni Türkü Zamansız)

2022: “Yıllar Affetmez” (Saygı Albümü: Bergen)

2022: “Vazgeç Gönlüm”

2022: “Sabahçı Kahvesi”

2022: “Bu İş Bitmiş”

2022: “Kendimi Vurdum (Live)” (Şanışer ile)

MELEK MOSSO INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort