Melek Mosso ve Serkan Sağdıç nişanlandı: Detaylar… Melek Mosso kimdir?

Ünlü müzisyen Melek Mosso’nun aşk yaşamı ve müzik kariyeri gündemin maksimum konuşulan mevzularından biri oldu. Melek Mosso kiminle evleniyor, nişanlandığı isim Serkan Sağdıç kimdir ve Melek Mosso’nun kariyeri iyi mi ilerledi? İşte detaylar…

Melek Mosso ve Serkan Sağdıç Nişanlandı

Başarılı müzisyen Melek Mosso, sevgilisi Serkan Sağdıç ile nişanlandı. Ekim ayında düğün yapmayı planlayan çift, aile arasında sade bir nişan töreni düzenledi. Melek Mosso, bu hususi günde beyaz uzun bir elbise seçerken, Serkan Sağdıç siyah bir dizi elbise tercih etti. Çift, nişan töreninin sonrasında renkli bir kına gecesiyle arkadaşlarını ağırladı. Mosso, kına gecesi için bordo ve altın sarısı renklerin hakim olduğu bir bindallı tercih etti. Mosso’nun bu hususi anları, Instagram hesabından da paylaşıldı.

Serkan Sağdıç Kimdir?

Serkan Sağdıç, Melek Mosso’nun ‘Kirpiklerin’ isimli şarkısının klibinde yer aldı. İkilinin bu klipte canlandırdığı aşk, reel hayatta da alevlendi. Sağdıç’ın, 2014 senesinde tanınmış güldürü filmi Recep İvedik 4’te rol almış olduğu biliniyor. Ayrıca etkin bir model bulunduğunu da biliyoruz.

Melek Mosso Kimdir?

Melek Mosso, 11 Kasım 1988’de Kayseri’de doğdu. Çocukluk yıllarından itibaren müzikle iç içe olan sanatçı, kariyerine Denizli’de başladı. Melek Mosso, Adnan Menderes Üniversitesi’nde müzik eğitimi aldıktan sonrasında İstanbul’a taşındı ve kısa süre içerisinde ün kazandı. Ünlü müzisyen, Yıldız Tilbe’nin “Vursalar Ölemem” şarkısını cover’layarak büyük bir çıkış yaptı. “Hiç Işık Yok” gibi hit parçalara imza atan sanatçı, bunun yanı sıra kendi grubuyla da sahnelerde yer almaktadır.

Sonuç olarak, Melek Mosso ve Serkan Sağdıç’ın sevinçli günleri yaklaşıyor. Ekim ayında gerçekleşecek olan düğünleri öncesi, çiftin nişan ve kına gecesi bilgileri büyük alaka gördü. Melek Mosso’nun kariyerindeki başarıları ve Serkan Sağdıç’ın hayatıyla alakalı detaylar, fanatikleri tarafınca merakla takip edilmeye devam ediyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort