Melisa Metin kimdir? – Elips Haber

Melisa Metin kimdir? Melisa Metin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Melisa Metin’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Melisa Metin kimdir? Melisa Metin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Melisa Metin’in biyografisini haberimizde derledik…

Melisa Metin kimdir?

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde temizlik personeli olarak çalışan Melisa Metin, üniversite sınavında almış olduğu puanla çalmış olduğu hastanenin tıp fakültesini kazandı.

Sosyal medyada alaka çeken başarı hikayesinin başrolü Metin, okulu bitirdikten sonrasında gene aynı hastanede doktorluk rolü yapmak istediğini söyledi.

Doktorluğun küçüklük hayali bulunduğunu belirten Metin, sınava hazırlık sürecinde kendisinden desteğini esirgemeyen ailesi ve bilhassa ağabeyine minnettar bulunduğunu dile getirdi. Temizlik görevlisi olarak çalmış olduğu endokrin servisindeki bütün hocaların da kendisine bu süreçte yardımcı bulunduğunu vurguladı.


Spotify üyelik tutarı ne kadar? Spotify’a zam mı geldi?

Metin, 6 Şubat depremlerinden hepimiz gibi kendisinin de negatif etkilendiğini kaydetti. İlk devre dershaneye gittiğini fakat depremden sonrasında evde çalışmak zorunda kaldığını anlatım eden Metin, gene çalmış olduğu hastanede görmüş olduğu doktorlardan da esin ve motive alarak sınava hazırlandığını söyledi.

Metin, “Hayallerim reel oldu. Hastane koridorlarında yürürken hep doktorlar gibi olmak istiyordum. Çok şükür Allah izin verirse bende ileride hekim olacağım” şeklinde konuştu.İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp

Merkezi Endokrinoloji ve Metabolizma Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Şahin ise, “Burada temizlik personeli olarak çalışırken aynı hastanede tıp fakültesi kazandı. Tabii maddi durumları sebebiyle hem okuyup hem de çalışmaya devam edecek. Melisa’nın bu başarısı ile iyi bir hekim olacağını düşünüyoruz. Kendisini oldukça seviyoruz, gururlandık” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort