MEMLEKET PARTİSİ GECE GÜNDÜZ SAHADA

  • BİTİKLİ : ERDOĞAN İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDA SIKIŞAN AMA HER İKİSİNE DE OY VERMEK İSTEMİYORUM DİYEN SEÇMENİN TERCİHİ OLACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Genel Başkanı olduğu Memleket Partisi 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Memleket Partisi’nin Bandırmalı  Milletvekili Adayı Hakkı Bitikli, Bandırma merkez ve kırsal mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla projelerini ve partisinin politikalarını vatandaşlara anlatıyor.

Geçtiğimiz akşam Yeni Sığırcı ve Doğruca Mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Hakkı Bitikli, İlçe Başkanı Olcay Uzgur ve idare heyeti üyeleri 14 Mayıs seçimlerine 20 gün kala Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Memleket Partisi için oy istek etti.

Ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan Memleket Partisi Milletvekili Adayı Hakkı Bitikli “Memleket Partisi olarak huzur vadediyoruz, huzur. Hakkaniyet vadediyoruz. Hukuk devleti vaat ediyoruz. Biz tüketim, israf ve borçlanma sarmalından kurtulmayı vadediyoruz. Bağımsız bir Merkez Bankası kuracağız diyoruz. Kurullar özerk olacak diyoruz. EPDK, BDDK, SPK gibi kurullar siyasetin hegemonyasından çıkacak diyoruz. Kamu bankaları siyasal etkileşimden uzak olacak diyoruz. Türkiye’ye öngörülebilir ve güvenilir bir yatırım ortamı öneriyoruz. Türkiye’nin dünyada ilk yüze girmiş hiç bir markası yok. 5 sene içinde 5 markayı dünya sıralamasına sokacağız diyoruz. Gençlerimize tasarımı öğreteceğiz diyoruz. Girişim merkezleri kuracağız diyoruz. Yüksek teknoloji merkezleri kuracağız diyorum. Milli gelirimizin yüzde 2’sini, tarımı desteklemeye, yüzde 5’ini Ar- Ge’ye ayıracağız diyoruz. Türkiye yakında bir su kıtlığı yaşayacak. Acil bir su kanunu öneriyoruz. 15,5 milyar dolar para harcayarak tüm barajlarını tamamlayacağımızı, şebekeleri yenileyeceğimizi, yer altı barajlarını yapacağımızı ve damlama sulamaya geçeceğimizi, 3 yılda bunu yapacağımızı söylüyoruz” ifadelerini kullandı.

“BALIKESİR’İN, BANDIRMA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Memleket Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Hakkı Bitikli, seçim gezileri kapsamında vatandaşlarla görüşerek taleplerini de dinlediklerini anlatım ederek, “Bandırma’da yurttaşlarımızın maksimum şikayetçi oldukları mevzunun başlangıcında sıhhat geliyor. Bildiğiniz suretiyle bir Devlet Hastanemiz vardı. Adı değişti ve Eğitim Araştırma Hastanesi oldu. Adı değişti fakat verdiği hizmetin kalitesi, fiziki imkanları maalesef ki değişmedi. Randevu alabilene aşkolsun. Bu hastanenin Bandırma gibi yöre ilçelerle beraber 350 bin benlik bir hinterlanda hitap etmesi imkansız. Memleket Partisi olarak iktidar olduğumuzda Bandırma’ya yeni bir hastane kazandıracağız. İktidarımızda bugün “Giderlerse gitsinler” denen genç beyinlerimizi tekrar ülkemize çağrı edip, ışıl ışıl parlayan gözleri ile yurttaşlarımıza tekrar hizmet etmelerini sağlayacağız. Bandırma’nın ikinci bir problemi ise yollarımızın yetersizliği. Bildiğiniz suretiyle pandemi döneminde 6. Ana Jet Üssü önüne ve Liman AVM önüne olmak suretiyle iki yere köprülü yol ayrımı ve dalcık çalışması yapıldı. Yıllarca bitmeyen bu çalışmalar Bandırma için adeta bir çileye dönüşmüştü. Şu anda Liman AVM önündeki proje sonuçlanmış olsa dahi oradaki yolları darlığı, dönüşlerdeki sıkıntılar sürücülere zor anlamış olur yaşatıyor ve sıklıkla kazalar oluyor. Bunun yanında Erdek Kavşağı ya da Bölge Trafik Kavşağı olarak tabir ettiğimiz alan halen daha çabalama yapılmasını bekliyor. Bu bölgede sabahları trafik sıkışıklığı had safhada oluyor. Hastanenin, Üniversite Kampüsü’nün, KYK yurtlarının, okulların aynı bölgede toplanmasında meydana getirilen hatanın faturasını sabah işe gitmek, okula gitmek için saatlerce trafikte bekleyen yurttaşlarımız ödemek zorunda kalıyor. Tüm bu problemleri Memleket Partisi iktidarında akılla, bilimle çözeceğiz. Bandırma’da çiftçimizin problemi var, işçimizin problemi var, memurumuzun problemi var, öğrencimizin problemi var, esnafımızın problemi var. Ama artık bu problemlerin bir çaresi de var. 20 senelik Erdoğan iktidarı ile 20 senelik CHP muhalefeti arasına sıkışan Bandırmalı yurttaşlarımız için artık üçüncü bir seçenek olan Memleket Partisi var” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort