Meral Akşener Ne Oldu? Meral Akşener Hastaneye Niye Kaldırıldı?

Meral Akşener Ne Oldu? Meral Akşener Hastaneye Niye Kaldırıldı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener son dakika haberi geldi. Partililerini korkutan bürokrat hastaneye kaldırıldı. Viral enfeksiyon sebebiyle hastanede müşahede dibine alınan Meral Akşener  ateş, kusma, ağrı ve halsizlik şikayetleri yaşadı. Ankara’da bir hastaneye başvuran Akşener’e viral enfeksiyon teşhisi konuldu. Kan değerleri yüksek çıkan Meral Akşener’in genel sıhhat durumunun iyi olduğu söylendi.

MERAL AKŞANER KAÇ YAŞINDA?

18 Temmuz 1956 Gündoğdu, İzmit doğumlu Meral Akşener 67 yaşında. Selanik’ten Kocaeli’ye göç eden Balkan Türkü bir ailenin kızı olan Meral Akşener 1974 senesinde Bursa Kız Öğretmen Lisesi’ni tamamlamasının sonrasında 1979 senesinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu.

1979 ve 1982 yılları aralığında öğretmen olarak çalışan Akşener, 1982 senesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi’nde inceleme görevlisi oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hekime ve yüksek lisans yaptı. Kocaeli Üniversitesi’nde İnkılap Tarihi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu. Zübeyde Hanım Şehit Aileleri Vakfı’nın kuruluşunu gerçekleştirmiş oldu ve başkanlığını yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı olan Meral Akşener, 1980 yılından beri Makine Mühendisi Tuncer Akşener ile evlidir ve Fatih isminde bir oğlu vardır.

VİRAL ENFEKSİYON NEDİR?

Viral enfeksiyonlar, virüs ismi verilen mikroskobik organizmaların bir organizmanın hücrelerine girerek çoğalması ve enfeksiyona niçin olması kararı ortaya çıkan enfeksiyonlardır. Virüsler, kendi yaşamlarını sürdüremeyen parazitler olarak kabul edilirler ve bir konak hücrenin içerisine girdiklerinde çoğalmak için konak hücrenin genetik materyalini kullanırlar. Bu süreç sonucu, enfekte olan şahıs ya da organizma emareler geliştirebilir ve rahatsızlık ortaya çıkabilir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort