Meteoroloji’den ve Valilik’ten son dakika uyarısı! Yarın İstanbul dahil 14 kentte alarm

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden meydana getirilen son değerlendirmelere göre; yarın sabah saatlerinden itibaren Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde mahalli olarak güçlü ve oldukça güçlü (21-75 kg) yağış beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında güçlü rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve önlemli olunmalıdır.

VALİLİKTEN UYARI

İstanbul Valiliği toplumsal medya hesabından, “Meteorolojik değerlendirmelere göre; Yağışların yarın (Cumartesi) sabah saatlerinden itibaren İstanbul’da mahalli olarak güçlü ve oldukça güçlü olması bekleniyor. Olumsuzluklara karşı dikkatli ve önlemli olunmalıdır” ifadelerine yer verdi.

BATI KARADENİZ’DE KUVVETLİ YAĞIŞ

Öte taraftan Meteoroloji yarın sabah saatleri için Bolu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Kastamonu çevrelerinde mahalli olarak güçlü ve oldukça güçlü yağış beklendiğini yaşanabilecek sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında güçlü rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve önlemli olunmalıdır.

14 KENTTE SARI ALARM

Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Zonguldak, Bartın, Yalova, Karabük, Düzce

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort