Microsoft, Outlook’u Mac için ücretsiz hale getiriyor

E-posta istemcisini kullanmak için daha ilkin bir Microsoft 365 aboneliğine ya da bir Office satın alma işlemine ihtiyacınız vardı fakat artık Outlook tek başına Mac App Store’dan edinilebilecek.

Microsoft, muazzam bir halde bunu iOS için Outlook’un iyi bir tamamlayıcısı olarak sunuyor. Örneğin, bir e-posta taslağını Mac’inizde yazmayı bitirmediyseniz iPhone’unuzda yazmaya devam edebilirsiniz. Yakında çıkacak olan Profiller özelliği de siz işe konsantre olduğunuzda bildirimleri sınırlandırmanıza destek olmak için macOS’un Odaklanma modlarına bağlanacak. Tüm Outlook sürümlerinde olduğu gibi, Gmail, iCloud ve Yahoo dahil olmak suretiyle muhtelif üçüncü taraf hizmetlerinden e-posta hesapları kullanabileceksiniz.

Microsoft, Outlook’u Mac için bedava hale getiriyor

Şirket, hareketin arkasındaki nedenleri açıklamaktan da çekinmiyor. Ekip, Mac için Outlook’u performans, güvenilirlik ve erişilebilirliği göz önünde bulundurarak “yeniden oluşturuyor”. Ücretsiz indirme, uygulamanın, diğer türlü katiyen denemeyecek olan kullanıcılar tarafınca benimsenmesini teşvik edebilir. Ve kuşkusuz bu, e-posta yazılımları ile üretkenlik programları arasında daha iyi bir entegrasyon arayan müşteriler için Microsoft 365 ve Office’in benimsenmesini de teşvik edebilir.

Bu yeni ekleme güzel karşılanabilir. Mac için diğer oldukça büyük e-posta istemcisi bulunmuyor, var olanlar içerisinde ise Mozilla’nın Thunderbird’ü en dikkate kıymet olanı. Diğer istemcilerinse bazıları ya ücretli ya da aboneliklerle özelliklerin kilidini açıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort