Milli takımda yer yerinden oynayacak! Alman basınından A Milli takım için sürpriz iddia

A Milli Takım’da Stefan Kuntz’un yanı sıra Hamit Altıntop ile de yolların ayrılacağı iddia edildi. Alman basını iki ismin yerine getirilmesi beklenen adları açıkladı..

Milli takımda yer yerinden oynayacak! Alman basınından A Milli ekip için sürpriz iddia

ensonhaber.com

A Milli Futbol takımımızda yöntem direktör Stefan Kuntz ile yolların ayrılmış olduğu iddiaları konuşulsada hemen hemen resmi bir izahat yapılmadı.

Türkiye Futbol Federasyonu dün yapmış olduğu bir paylaşım ile Stefan Kuntz’un göndermiş olduğu iddialarını yalanladı.

TFF’den meydana getirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“Bir süredir yazılı, resim ve dijital medyada bulunan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz hakkında haberler ve iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu sözleşmesi süren A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’u 20 Eylül Çarşamba günü TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yapmak suretiyle Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’ne resmi olarak çağrı etmiştir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla duyurulur.”

Türkiye Futbol Federasyonu iddiaları yalanlasada futbolseverler Kuntz’un kısa sürede takımdan gönderileceğini düşünüyor.

Stefan Kuntz’un gitmesine net gözüyle bakılırken bugün ortaya atılan bir iddiaya göre A Milli Takım’da Stefan Kuntz’un yanı sıra Hamit Altıntop ile de yolların ayrılacağı konuşuluyor.

Alman Bild Gazetesi, A Milli Takım Sportif Direktörlük görevine Hamit Altıntop’un yerine Mesut Özil’in getirileceğini iddia etti.

Bild gazetesinin bir öteki iddiasına göre ise A Milli takımımızın başına yöntem direktör olarak Joachim Löw’ün düşünüldüğü iddia edildi.

Alman basınından büyük iddia! A Milli Takım

Bild gazetesinin bu iddiası toplumsal medyada geniş yer buldu..

Salih Demirgan

Salih Demirgan
Seo Editor

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort