Minikler, eserlerini depremzedeler için üretti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde ilköğretim 1. derslik öğrencileri, tuval çalışmalarını satarak elde edecekleri geliri zelzele bölgesindeki öğrencilere gönderecek.
17 Eylül İlkokulu 1-F sınıfı öğrencileri, Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ resmini çalıştı. Sınıf öğretmeni Deniz Altıntaş ve Resim Öğretmeni Ezgi Hoşgör rehberliğinde meşhur ressam Van Gogh’u tanıyan, yaşamını ve eserlerini öğrenen öğrenciler, yapmış oldukları çalışmaları depremzede öğrenciler yararına satışa çıkarma sonucu aldı.

Öğrencilerin çalışmaları okulun giriş katında sergileniyor
Sınıf Öğretmeni Deniz Altıntaş, “Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi kapsamında ‘Sanatla Büyüyorum’ projemizin etkinliğinde bazı faaliyetler yürütüyoruz. Resim öğretmeni Ezgi Hoşgör rehberliğinde meşhur ressam Van Gogh’un ‘Ayçiçekleri’ eserini öğrencilerim çalıştı. Yapmış olduğumuz çalışmaları okulumuzun giriş katında sergiledik. Bu çabalama ile meşhur ressamın yaşamını öğrenciler hem sanatsal anlamda oldukça değişik teknikler öğreniyorlar hem de bu çabalama sonrası meydana getirilen eserleri satışa çıkartacağız. Elde ettikleri gelirleri zelzele bölgesindeki arkadaşlarımıza gönderecekler. Bizler duyarlı nesiller yetiştirmek adına elimizden geleni hazırlamaya çalışıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort