Mkhabez tarifi! MasterChef Mkhabez nasıl yapılır?

Cezayirmutfağı lezzetleri sevenlerin kesinlikle denemesi ihtiyaç duyulan bir tanım Mkhabez ağızda dağılan kıvamı ile hususi bir lezzet opsiyonu olarak öne çıkıyor. Peki, Mkhabez iyi mi yapılır? Mkhabez nedir? Mkhabez iyi mi yapılır, Mkhabez yapılırken nelere dikkat edilir? MasterChef’te Mkhabez yapıldı, evde klasik Mkhabez yapıldı! İşte en hoş Mkhabez!

MKHABEZ TARİFİ!

İçindekiler

– 500 gr ince öğütülmüş badem

– 250 gr pudra şekeri

– 1 çay kaşığı limon kabuğu rendesi

– 1 çay kaşığı vanilya özü

– 2 yumurta + 1 sarısı (tek tek ilave edip izliyorsunuz)

Üzeri için: Bu 500 gr badem miktarı için iki kez tekrarlanacak doz

– 1 yumurta akı

– 3 yiyecek kaşığı limon suyu

– 3 yiyecek kaşığı portakal çiçeği

– 2 yiyecek kaşığı yağ

– Pudra şekeri (bülten ile gönderdiğim miktar)

– Dilediğiniz besin boyası

Yapılışı

Badem, pudra şekeri, limon kabuğu rendesi ve vanilya özünü karıştırın

Yumurtaları ayrı ayrı ekleyin

Elde ettiğiniz badem ezmesini düşürün

İstenilen yöntemleri kesin

Fırın tepsisine dizin. 130°C’de 30 dakika pişirin.

Rafta soğumaya bırakın

Buzlanma için:

Yumurta aklarını, limon suyunu, portakal çiçeği suyunu ve hasım karıştırın

Elenmiş pudra şekerini yavaş yavaş, devamlı karışmasını sağlayarak ekleyin. Oldukça kalın bir krema elde etmeniz gerekiyor.

İstediğiniz rengi ilave edin ya da tabii bırakın

Tutarlılığı denetlemek için sorunlu parayla test edin

Parçalarınızı ıslatın ve bir rafta kurumaya bırakın

Dilediğiniz gibi süsleyin: dövme, badem ezmesi, şeker ezmesi

Notlar

Kremayı yapmak ve tek parça üstünde test etmek için vakit ayırmanız ve geri kalanını bitirmeden ilkin beklemeniz önemlidir. İyi tutunduğunu ve fazla sızıntı yapmadığını gördüğünüzde işi bitirin.

MasterChef Gündem Eğitim Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort