Mostafa Mohamed’de menajer oyunu! Canlı yayında açıkladı

Galatasaray Süper Lig’in 25. haftasında Kasımpaşa ile yüz yüze gelecek. Mücadele öncesinde Milliyet Gazetesi Galatasaray Muhabiri Nevzat Dindar sarı-kırmızılı gündemi Skorer You Tube hesabından Nergis Aşkın’a değerlendirdi. Dindar, Okan Buruk’un sözleşmesi, Icardi ve Mostafa Mohamed’in sözleşmesi için menajerlerin yapmış olduğu atılım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN DAHA İYİ BİR GALATASARAY ÇIKABİLİR’
Bir ayrdır resmi maç yapamayan Galatasaray var. Olumsuz tesirleri olacak mı Kasımpaşa maçında belli olacak. 13 maç kazanmış bir Galatasaray var. Böyle istatistiklerde yitirme olasılığı daha oldukça artıyor. Her maç için geçerli bu. Ara aktarım dönemini Galatasaray iyi geçirdi. Düşündüğünüzden daha iyi bir Galatasaray karşımıza çıkabilir.

Bardağın dolu tarafınca bakarsak bu bekleme süresini iyi geçirdi. Alanyaspor ile hazırlık maçı yapıadı. Kasımpaşa maçında rakip ekip ve hocası beni tedirgin ediyor. Galatasaray en oldukça tercih edilen gösteriliyor. Selçuk hoca maçı kazanmak ister. onun için değişik bir kariyer başladı. Galatasaray onun için semboldü ama şu anda Galatasaray’ın başlangıcında diğer sembol var. Bu maç onu motive etmiştir, kazanmak isteyecektir. Kasımpaşa genellikle Galatasaray’a ters gelir.

Hem netice hem oyun anlamında kendisinden sıralamada daha alt seviyedeki takımlara karşı Galatasaray zorlanıyor.

“MUSLERA HALA BİREYSEL ÇALIŞIYOR”
Muslera hala bireysel çalışıyor. Muslera olunca insan düzgüsel konuşamıyor. Böyle sakatlıklara başlayan adların tedavileri uzun sürüyor ama menfaat oynarım der. Galatasaray’da riske atmak istemeyecektir.

ZANIOLO İLK 11’DE
İbre Zaniolo’dan yana. Beklenen üstünde bir noktada performans sergiliyor. Fiziksel olarak fit, mental olarak problemi yok. Adanmışlık ve ilinti duygususu üst düzeydi. Beklediğimden daha hızlıca adapte oldu. Galatasaray’a gelmiş olarak yaşamının en doğru kararlarından birini vermiş. Galatasaray taraftarı onu sabırsızlıkla bekliyor, 11’de olma ihtimali yüksek. Oyunun devamlı içerisinde ve aha fazlasını istiyor. Bunun Icardi’de de gördüm. Bunlar diğer seviyenin oyuncuları.

ŞAMPİYONLUK SENARYOSU
Olağan akışına göre Galatasaray’ın her maçı ciddiye alması, hocası ve kadro kalitesine bakınca maçlarda takılacak gibi durmuyor. Burası olunca doğal olarak insan birçok senaryoyu ele almak zorunda. Fenerbahçe başarısız değil Galatasaray oldukça başarılı. Önde gitmek mi, arkadan takip edebilmek mi? Bu problemin yanıtı hocaya göre değişir. İngiltere’de Arsenal önde ama arkadan Guardiola’nın City’si takip ediyor. Nisan sonuna kadar tahmini Galatasaray 8 maç oynar ve ayrım 6 puan.

Galatasaray taraftarına sorsunlar “En oldukça hangi maçta şampiyonluk kazanılsın istersiniz?’ diye son maç Fenerbahçe ile. Biraz acı çekmiş olur doğal olarak taraftarlar.

MECİDİYEKÖY BİNASI, FLORYA VE KEMRBURGAZ İÇİN KAYNAK OLACAK
Taraftarı borç ilgilendirmez. Oyunculara bakın siz. Kemerburgaz’a Florya’dan taşınma ihtimali bu yıl oldukça yüksek. Florya’yı Galatasaray kulübü değerlendirecek. Kulüp buraya inşaat yapacak. Erden Timur bu mevzularda deneyimli. 10 milyar lira bandında bir hasılat elde edilecek harcamalar düşüldüğünde. Galatasaray’ın banka borcu 2.3 milyar.

Mecidiyeköy binası rezidansa dönüştürüldü. Yüzde 70’i satıldı. Yüzde 30 kaldı. Buranın satılmasıyla toplam sayı 1.2 milyar TL oluyor. O yapılacak bir işlemle 2 katına çıkacak. Buradaki para (1.2 milyar lirası) Florya arazisine kaynak olacak. Diğer yarısı Kemerburgaz için kullanılacak. Hepsi birbiriyle bağlantılı projeler. Galatasaray’ı ayağa kaldıracak toplu projeler.

ICARDI… EVİNDE ASLAN BESLİYORSAN NE YEDİĞİNE BAKMAYACAKSIN
Evinde aslan beliyorsan ne yediğine bakmayacaksın. Icardi için konuşulan rakamlar verilir. Çer çöpe 2-3 vereceğime bir erkeğe bunu verirsin. Galatasaray için bu problem olmaz. Galatasaray’a hoş haber Icardi saçlarını boyattı sarıya. Taraftarlar ne demek istediğimi anlar.

MOHAMED’İ DEĞERSİZLEŞTİRME AMACINDALAR
Galatasaray, Mostafa Mohamed’i mali olarak değerlendirmek isteyecektir. Bu arada menajerler devreye girdi. Amaç Mohamed’i değersiz gösterip satın alma opsiyonunu (5.7 milyon) düşürmek istiyorlar. Aradaki farkı kendileri arasında paylaştırmak amacındalar. Bu net bir bilgidir. Nantes’ın Mohamed’den memnun olmaması için hiç bir neden yok.

DEVRE ARASINDA BARIŞ ALPER’İ İZLEDİLER
Jankat ve Batuhan’ın geleceği oldukça parlak. Bir şey diyim Galatasaray’ın oyuncularıyla alaka şu an ne haber versen gider. Boey, Icardi… Bu ekip iyi takım. Bu haberlerin yüzde 70’i doğru. Lazio Barış Alper desem İmkansız der misin? Devre arasında izlediler. Milli Takım’da oynayacak.

Hamza ile Efe Akman’ın şu an zamana ihtiyacı var. Galatasaray geçen yıl büyük sıkıntı yaşadı. O sezonun sonrasında yeniden iddialı olmak basit değil. temel sağlam olursa gerisi gelir. Okan Buruk ve idare bu anlamda iyi bir imtihan verdi.

OKAN BURUK DEVAM EDECEK
Okan Buruk’un sözleşmesi ile ilgili bir problem yok. 1+1 senelik imzalamıştı. Devam edecek. Başkan bizim vazife süremiz süresince devam edecek dedi. Başka hoca olsa bu şekilde bir performans sonrası sözleşme, zam ister. Bir gün bile bu şekilde bir haber çıkmadı. Okan hoca büyük bir fedakarlık yaptı. Gelirken tutarının bir bölümünün altyapıya aktarılmasını istedi. Sözleşmesinde Galatasaray’ı zora sokacak bir madde yok. Gülümseyerek gelmişti. Ben Okan Buruk’un süratli bir şekildi camiayı sevinçli insanlara çevirdiğini görüyorum. Okan buruk ümit ederim major bir ligde ekip çalıştırır. Şu an doğal olarak erken.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort