Müge Anlı 3 Ekim Canlı Yayın İZLE! ATV Müge Anlı Son Bölüm Youtube Tek Parça İZLE

3 Ekim Müge Anlı canlı yayın başladı. Ele aldığı olayları çözüme kavuşturmadan bırakmayan Müge Anlı haftanın ikinci gününe başladı. 3 Ekim Salı günü canlı yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı başladı. Melike Öztürk ve kızının kaybında yeni iddialar gündeme geldi. Bedriye Kılıç’ın kaybında kocası ve kayınpederi olay günü ne yaptı merak konusu oldu. ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert 3 Ekim Salı yayını haberimizde. İşte Müge Anlı 3 Ekim canlı yayın ekranı..

MÜGE ANLI 3 EKİM 2023 CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

2 EKİM 2023 MÜGE ANLI NELER OLDU?

Müge Anlı 2 Ekim Pazartesi yayınında 5 yaşındaki kızıyla birlikte alı mı kondu gündeme geldi.  Melike Öztürk ve kızının kaybında iddialar oluştu.  Necla Hanım kızının ilk eşinin kızı üzerinden para kazandığı için kızının ondan kaçtığını, Poyraz isimli birine kaçtığını şimdi aynısını bu kişinin yaptığını kızına üç haftadır ulaşamadığını söyledi. Poyraz adlı kişinin de evli olduğu iddialar arasında. Küçük kızını da yanına alan Melike nerede?

Bedriye Kılıç’ın kaybında kocası ve kayınpederi olay günü ne yaptı merak edildi. Tayfur, babasına olay günü gitti mi? Adem Bey ile ilgili iddialar ise, olay günü örtbas etmek için babasından yardım aldığı yönündeydi. Canlı yayına gelen Adem Bey, olay günü onu görmediğini, Bedriye ve Tayfur’un kiraza gittiklerini gelinin çok iyi biri olduğunu söyledi. Bedriye Kılıç’ın ağabeyi Muhammet Er olay günü Tayfur’un babasının kendisini aradığını Bedriye’yi bulup bulamadığımızı sordu dedi. İddiasına göre Adem Bey’in ”Arayıp durmayın ben Bedriye’yi evde saklıyorum” dediğini Tayfur’a ders vermek istediğini söylediğini söyledi. Kızıyla birlikte alıkonduğu düşünülüyordu, Melike Öztürk bulundu. Yayına bağlanan genç kadın annesine ‘neden çıktın ben kayıp değilim derken, anne Necla Hanım ise kapat telefonu o zaman çocuğunu da burada bırakıyorum’ dedi.

MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort