Müge Anlı Derya kim? Derya Yalçınkaya olayı nedir? Selim Yalçınkaya’yı kim öldürdü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni haftada Selim Yalçınkaya’nın ölümünü tartışıyor. 23 yaşındaki genç Selim garajında başına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulundu. Yaşanan vaka sonrası aile yakınları Selim’in eski eşi Derya’yı hedef gösterdi. Programa katılan Derya Yalçınkaya ise açıklamasıyla bütün Türkiye’yi şaşırttı.

Müge Anlı Derya kim?

Derya Yalçınkaya vahşice katledilen 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın eskşi eşidir. Derya’nın eşini aldattığı otaraya çıktı. Derya Hanım’ın programda yapmış olduğu açıklamalar “bu kadarı da olmaz” dedirtti. Derya uygulama eşini aldattığını itiraf ederken bunu eşinin istediğini belirtti. Bu açıklamaya Selim Yalçınkaya’nın ailesi büyük reaksiyon gösterdi. Derya Yalçınkaya evliliğinin ilk başından beri kocasının öbek tekliflerinde olduğunu belirtti.

Selim Yalçınkaya’nın eski eşi Derya’nın mesajları uygulamaya damgasını vurdu. Mesajları gören Müge Anlı’nın da ağızı aleni kaldı. Anlı, Derya’ya dönüp “Kızım siz ne yiyorsunuz, ne içiyorsunuz?” dedi. Derya Yalçınkaya açıklamasında aldatma mesajlarının ayrıntılı olmasının eşinin kendi talebi olduğunu kendisini doyurmak istemesi sebebiyle olduğunu anlatım etti.

Derya Yalçınkaya vakası nedir?

Derya Yalçınkaya Müge Anlı ile Tatlı Sert programında eşini aldatmasının ortaya çıkmasıyla seyircilere ve stüdyodakilere büyük şok yaşattı. Derya’nın iddiaları ise Selim Yalçınkaya’nın ailesini öfkelendirdi

Aldatma mesajlarının ayrıntılı şekilde eşine atan Derya’ya Müge Anlı’nın tepkisi de büyük oldu.

Başına sert cisimler vurularak öldürülen Selim Yalçınkaya’nın ailesi oğullarının ihanet suçlamasıyla Derya’dan ayrıldığını oğullarının ölümünde Derya’nın görevli olduğunu iddia etti.

Derya Yalçınkaya’nın eşinin öldürülmüş olduğu gün TikTok’ta ‘Ölüler de güler’ etiketiyle yapmış olduğu paylaşımı ise kafları karıştırdı.

Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı

İhanet mesajlarının ortaya çıkmasıyla hepimiz şok geçirdi. Derya mevzuya dair açıklamasında “Ben kocamla her şeyi konuşuyordum. Psikolojim bozuktu. Benim attığım mesajları kırpmışlar. Adıma düzmece hesaplar açılmış, ben bu tarz şeyleri bu yolla yazmamıştım” dedi. Bu açıklamanın sonrasında Müge Anlı da sinirlenerek “Sen bu tarz şeyleri yazarak neyi hedefliyordun? Gelsin seni öldürsün mü gitsin o adamı mı öldürmesini hedefliyordun? Şu yaşlarındaki halimle, özgürlüğü seven biri olarak söyleyeyim, kocam bu tarz şeyleri yazsa bilmem gözüm görür mü. Senin kafan kırık mı? Amacın ne?” dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert hakkında

Müge Anlı ile Tatlı Sert, Müge Anlı’nın sunumuyla hafta içi her gün atv’de yayımlanan Türk tv programıdır.

Programın sunuculuğunu Müge Anlı yapmaktadır. Kayıp kişilerin arandığı, ailelerin kavuşturulduğu, işleyeni belli olmayan ya da işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışmış olduğu bir programdır. Müge Anlı ve bununla beraber avukat Rahmi Özkan ve Adli Tıp Uzmanı Şevki Sözen programda yer almaktadır.

15 senedir (15 sezon) kesintisiz yayımlanan uygulama bugüne dek 3212 kaybı bulmuş, 181 katliam dosyası aydınlatmış ve 930 aileyi kavuşturmuştur. Televizyon İzleme Araştırma Komitesi (TİAK) reytinglerine göre Türkiye’nin maksimum izlenen gündüz kuşağı programıdır. .

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort