Müge Anlı Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Müge Anlı Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Hafta içi her gün ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert isimli uygulama yayına devam ediyor. Haftanın 5 günü saatler 10.00’ı gösterdiğinde yeni bölümüyle yayına giren Müge Anlı İle Tatlı Sert milyonlarca seyirci tarafınca araştırılıyor. Özel hayatıyla dikkat çekmeyi sevmeyen Müge Anlı’nın ikinci baharı merak ediliyor. Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir sorusu canlı yayınla beraber en önemli konulardan oluyor. Peki, Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Kaç yaşında? İşte yanıtı..

MÜGE ANLI ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU

25 Haziran’da sade bir nikah töreni ile dünya evine giren Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu çifti fanatikleri tarafınca mercek dibine alındı. Geçtiğimiz sene Müge Anlı İle Tatlı Sert canlı yayınında evleneceğini duyuran Müge Anlı, kısa süre sonra birlikteliklerini açıkladı. Çiftin ilişkisi evlilikle taçlandı. Sosyal medya hesabında kendi soyadının yanına eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu’nun soyadını Yüzbaşıoğlu’nu da ekleyen Müge Anlı mutluluğu göz dolduruyor.

MÜGE ANLI EŞİ ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının cevval sunucusu Müge Anlı geçtiğimiz sene evlendi. Müge Anlı eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu, 10 Nisan 1963 Adana doğumlu. Liseden sonra polis olan Şinasi Yüzbaşıoğlu, bir devre Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde vazife yaptı. Daha sonra Adana Emniyet Müdürlüğü’nde vazife aldı. 2021 senesinde İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü’ne atanan Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. derslik güvenlik müdürüdür.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort